Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin: ?´Kötü oynadığımız maçlardan biriydi?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin: ?´Kötü oynadığımız maçlardan biriydi?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, son dakika golüyle 2-1 kazandıkları Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada , ?´Eğer bir yeri hedefliyorsak mutlaka kendimizi daha da geliştirmeliyiz´´ dedi. Ertekin, ?´Kötü

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, son dakika golüyle 2-1 kazandıkları Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada , ?´Eğer bir yeri hedefliyorsak mutlaka kendimizi daha da geliştirmeliyiz´´ dedi.
Ertekin, ?´Kötü oynadığımız maçlardan biriydi. Yine kötü oynarken tuhaf bir gol yiyince başına belayı alıyorsun tabii. İkinci yarıda mücadelemizi arttırdık. Biraz daha önde baskı yaptık. Kazanmasını bildik. Tek sevindiğimiz taraf bu. Demek ki çalışmamız gerekiyor. Eğer bir yeri hedefliyorsak mutlaka kendimizi daha da geliştirmemiz gerekiyor. Şu an itibariyle bundan sonraki maçlara baktığınızda çok iyi oyun bekliyoruz ama zaman zaman da bu tür oyunlarla maç kazanmak bizi yukarı doğru itiyor. Hem iyi oynayarak, hem de üç puanlar alarak devam etmek istiyoruz.´´ diye konuştu.
İç sahada panik yaptıklarını, dışarıda daha rahat oynadıklarını da sözlerine ekleyen Ertekin, ?´İçerde hemen gol bulmak gerekiyor, hemen kazanma iç güdüsü yükseliyor. Golü bulamayınca bu sefer panik ve telaş içinde çok da fazla iyi oynadığımız söylenemez. Bunların tek nedeni iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Bütün mesele bundan kaynaklanıyor. Onun için de bundan sonraki maçlarda bu konuda da oyuncularımızı konuşarak eğitmemiz gerektiğini düşünüyorum´´ ifadesini kullandı.
Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli