Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor, TFF 1. Lig´de

Bandırmaspor, TFF 1. Lig´de

TFF´den resmi açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu´ndan (TFF) resmi açıklama geldi: Bandırmaspor, şampiyon ve TFF 1. Lig´e yükseldi.
TFF, daha önceden aldığı 2. ve 3. Liglerin oynatılmaması kararının ardından bu liglerin tescil formatını da resmen açıkladı.
Açıklama şöyle:
?TFF 2. Lig Beyaz Grup lideri Yılport Samsunspor ve TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, şampiyon ilan edilerek TFF 1. Lig´e yükselmişlerdir.
TFF 3. Lig 1. Grup lideri Serik Belediyespor, TFF 2. Grup lideri Kocaelispor, TFF 3. Grup lideri Karacabey Belediyespor A.Ş. şampiyon ilan edilerek TFF 2. Lig´e terfi etmişlerdir.
PLAY-OFF MAÇLARI
TFF 2. Lig´de, Beyaz ve Kırmızı gruplarda, ikinci sıra ile beşinci sıra arasında yer alan, Beyaz Grup´tan Manisa Futbol Kulübü, Hekimoğlu Trabzon, Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş., İnegölspor; Kırmızı Grup´tan Ankara Demirspor, GMG Kastamonuspor, Tuzlaspor A.Ş.; TFF 3. Lig´de, gruplarında ikinci sıra ile beşinci sıra arasında yer alan 1. Grup´tan Anagold 24 Erzincanspor, 68 Aksaray Belediyespor, 1928 Bucaspor, Artvin Hopaspor; 2. Grup´tan Belediye Derincespor, Turgutluspor, Esenler Erokspor, Karşıyaka; 3. Grup´tan Somaspor, Pazarspor, Nevşehir Belediyespor, Muğlaspor takımları play-off oynama hakkı kazanmış olup, tek maç eleminasyon sistemine göre Antalya´da, 20-28 Temmuz tarihleri arasında oynanacak gece maçları sonucunda, TFF 1. Lig´e yükselecek 1 takım ve TFF 2. Lig´e çıkacak 3 takım belirlenecektir. Play-off eşleşmeleri, lig ikincisi ile lig beşincisi, lig üçüncüsü ile lig dördüncüsü oynanacaktır.
TFF 2. Lig Beyaz Grup´ta Şanlıurfaspor, Kırmızı Grup´ta Kardemir Karabükspor; TFF 3. Lig 1. Grup´ta Tokatspor A.Ş. ve Manisaspor takımları matematiksel olarak küme düşmüşlerdir.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig´den, 11 grubun lideri TFF 3. Lig´e terfi etmişlerdir.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli