Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor yasta

Bandırmaspor yasta

Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş:?´ ´Güzel şeylere imza atacağız diye birbirimize söz verdik. Ama hocamız bizi çok erken bıraktı. Çok üzgünüz?

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor´un Başkanı Erhan Elmastaş , yönetim Kurulu Üyesi Göksel Karlahan ve teknik kadro ile kaptan Ali Serin´in katıldığı tesislerde bir toplantı gerçekleştirdi. Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, gazetecilere yaptığı açıklamada acılarının büyük olduğunu söyledi. Elmastaş, ?´

?´Güzel şeylere imza atacağız diye birbirimize söz verdik. Ama hocamız bizi çok erken bıraktı. Çok üzgünüz. Ailesine yakınlarına sabırlar diliyorum. Hepimizi başı sağ olsun söylenecek başka şey yok.´´ dedi.

Antrenör Erdal Ergörmüş, toplantıda duygularını dile getirirken,´´ Bizler için çok erken kayıp oldu.  Kendime örnek aldığım insanlardan biriydi. Çok iyi bir dost, çok iyi bir eş ve baba idi. Bize göre Türk futbolunda olması gereken yerde değildi. Çok bilgiliydi.?´ dedi.

Antrenör Ramazan Erin de üzüntülerinin çok fazla olduğuna dikkati çekerek,  ?´Kültürlü, karakterli,  dürüst insanların en başında gelecek bir ağabeyimizi kaybettik.´´ diyebildi.

Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Karlahan da,´´ 10 gün önce tanıdığımız hocamızı  çok erken kaybettik. Bir baba, ağabey gibiydi. Efendiydi. Zor günlerimizde takımıza geldi. Başarıya inancı da çoktu. Biz de kendisine inanmıştık. Evinde ilk galibiyetini aldı. Ama sonucu göremedi. Allah rahmet eylesin´´ dedi.

Kaptan, Ali Serin, ?´Acımız çok büyük. Öyle bir karakter yarattı ki bize yetti arttı bile. Takım arkadaşlarım adına da söylüyorum. Bandırmaspor iyi bir hoca ve insanı kaybetti. Tanıyabileceğimiz iyi hocalardan birini kaybetti. Bize 10 günde büyük görevler yükledi. Biz de istediği görevi yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. İsteklerinin çok daha fazlasını yapmak zorundayız.´´ Diye konuştu.

Hayatını kaybeden Turhan Özyazanlar´ın cenazesi yarın İstanbul´da  Sakarbaşı Camii´nde kılınacak ikindi namazının ardından Karacaahmet mezarlığında toprağa verilecek. Bandırmaspor yönetimi ve futbolcular cenazeye katılacak.

Bilindiği gibi Alpedo Kahramanmaraşspor müsabakasının 70. dakikasında rahatsızlanan Bandırmaspor´un Teknik Direktörü Orhan Özyazanlar, ameliyata alındığı Bursa Acıbadem Hastanesi´nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmişti.

BANDIRMASPOR GECESİ ERTELENDİ

Öte yandan, Bandırmaspor´un 27 Ekim 2015 Salı gecesi gerçekleştireceği ?50. yıl gecesi?, Özyazanlar´ın yaşamını yitirmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Haber : Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor yasta
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli