Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor yeni teknik direktör arayışında

Bandırmaspor yeni teknik direktör arayışında

Bandırmaspor Kulübü, Kemal Kılıç´tan boşalan teknik direktör arayışına başladı.

Bandırmaspor Kulübü, Kemal Kılıç´tan boşalan teknik direktör arayışına başladı.
Konuyla ilgili olarak Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve Basın Sözcüsü Yakup Ataş, kulüp binasında düzenledikleri basın toplantısında bilgi verdiler.
Elmastaş ve Ataş, Kemal Kılıç´la anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirtirken devamında şöyle konuştular:
?Sayın Kılıç´a, kulübümüze gösterdiği anlayış nedeniyle teşekkür ediyorum. Kılıç ile yollarımızı ayırdıktan sonra öncelikle Bandırma´nın beklentisi olan eski hocamız İsmail Ertekin´e teklifte bulunduk, Ancak Ertekin, daha üst liglerde çalışmak istediğini vurgulayarak, önerimizi kabul etmedi. Şimdi, yeni teknik direktör arayışımızı sürdürüyoruz. En kısa sürede grubumuzu iyi tanıyan bir teknik direktör ile anlaşacağız.´´
Türkiye Futbol Federasyonu´nun değer ölçülerine göre Bandırmaspor´un toplam değerinin 4 milyon 500 bin Euro olduğuna dikkati çeken Elmastaş ve Ataş, ?´Ancak bu takım, biri Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı 5 maçta gerçek gücünü gösteremedi. Ligde şu anda 9 puanlık kayıp önemli değil, Daha ligin başındayız Ancak şampiyon olacağımıza inancımızı hiç yitirmedik´´ diye konuştu. Elmastaş ve Ataş, Teknik Direktör Kılıç´ın istifasının ardından, Sportif direktör Süleyman Takunyacıoğlu ve Genel Kaptan Serdar Samatyalı´nın görevlerinin şu anda sürdüğünü sözlerine eklediler.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli