Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor yeni yönetimi gelir arayışında

Bandırmaspor yeni yönetimi gelir arayışında

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın ?Zamanımız yok, zaman çok kısa, tesis problemimiz var, halletmeye çalışıyoruz. Artı gelir yaratma konusunda ihtiyaçlarımız var.? dedi.

TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor Olağanüstü Kongre´nin ardından işbaşına gelen yeni yönetim, düzenlediği basın toplantısıyla gazetecilerin karşısına çıktı.
Bandırma Palas Otel´de yapılan toplantıda seçim sonrası yeni görev bölümünün ardından belirlenen isimlerden Basın Sözcüsü Özel Aydın, As Başkan Adem Yılmaz, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Der ve 2. Başkan Soner Koçoğlu, bordo-beyazlı kulübün 2020-2021 futbol sezonu ile ilgili gelişmeleri aktardı.
Toplantıda ilk sözü alan Basın sözcüsü Özel Aydın Bandırmaspor´un yeni sezonda yeni ligde, yeni başkanıyla, yeni yönetimiyle bu şehri en güzel şekilde temsil etmek için çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığını söyledi.
Bandırmaspor´un yeni bir yola çıktığını kaydeden Özel, şunları aktardı: ?Bu yolda başkanımız Onur Göçmez´in liderliğinde gerçekten dinamik bir yönetim oluştu. Çok heyecanlı bir ekip var. Şöyle bir program yapalım, geçmişi hiç kurcalamadan, geçmişe hiç takılmadan, yeniyi ve geleceği, yani bu takımı yeni ligde nasıl tutabiliriz nasıl kaldırabiliriz, nasıl açık ara ligde kalmasını sağlayabiliriz. Bizim enerjimiz tamamen buraya odaklı. Geçmişte yaşanan, hiçbir şeyle uğraşma gibi bir düşüncemiz yok. Zamanımız yok, zaman çok kısa, tesis problemimiz var halletmeye çalışıyoruz. Artı gelir yaratma konusunda ihtiyaçlarımız var. Başkanımız ile birlikte arkadaşlarımızı Kaymakam Günhan Yazar´ı ziyaret etti destek sözü aldı, Belediye Başkanımız Tolga Tosun´u ziyaret etti oradan da destek sözü alındı. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarını bu anlamda Bandırmaspor´a destek için buradan sizin vasıtanızla çağrı yapıyoruz.? dedi.
2 milyon lira civarında bir transfer cezası olduğunu aktaran Aydın, ?Acilen bunu kaldırmamız gerekiyor. Bu anlamda yine bölgemizdeki büyük firmalardan kuruluşlardan ileri gelenlerden destek bekliyoruz. Belediye başkanımız Covid-19 nedeniyle iptal edilen Kuşcenneti Festivali ile ilgili büyük bir adım atarak festivalle ilgili sponsorlukların Bandırmaspor´a aktarılması konusunda çağrıda bulundu.? diye konuştu.
Toplantıda As Başkan Adem Yılmaz´da basın mensuplarına tesisleşme konusunda bilgi verdi.
TFF 1.Ligde yer alan bir takımın konaklama tesislerinin kulübe yakışır bir alt yapı tesisinin olması gerektiğini dile getiren Yılmaz ?Bizim gönlümüzden geçen Edincik Mahallesi´nde hem futbolcuların konaklayabileceği bir yer, idman sahalarının bir arada belki Bursaspor tesislerini biraz daha butik halini gerçekleştirebilmek. Biz bunu başarırsak güzel kalıcı bir eser bırakmış oluruz.? ifadelerini kullandı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli