Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor yönetimi sezonu değerlendirdi

Bandırmaspor yönetimi sezonu değerlendirdi

Bandırmaspor Kulüp Yönetimi, Belediye Nikah Salonu´nda basın toplantısı düzenleyerek sezonu değerlendirdi.

Bandırmaspor Kulüp Yönetimi, Belediye Nikah Salonu´nda basın toplantısı düzenleyerek sezonu değerlendirdi.
Bandırmaspor Basın Danışmanı Namık Havutça, açılışta yaptığı konuşmada Bandırma´ya tarihi günü yaşatan herkese Bandırma adına teşekkür etti.
Bandırmaspor´da hiçbir zaman şampiyonluk umutlarının sönmediğine ve bu umutları yeşertenlerin Başkan Göksel Karlahan ve As Başkan Onur Göçmez olduğunu paylaşan Havutça, ?Bandırmaspor´da inanmış bir yönetim ve kadro vardı. Bandırma´da bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak hikayesi daha farklı konuşulacak. Yeter ki birbirimizin ayağından çekmeden devam edelim. Bandırmaspor´a bugüne kadar kim imza atmışsa hepsinden Allah razı olsun.? dedi.
Daha sonra konuşan başkan Göksel Karlahan, 2019-2020 yılı sezonunun büyük zorluklarla başladığına dikkat çekerek şöyle konuştu: ?Bandırmaspor çatısı altında bulunan herkes gönülden çalışarak, bu sene olmazı başardı. Önümüzdeki sezon kalıcı bir şekilde mücadele etmemiz lazım.?
As Başkan Onur Göçmez´de, basının kendilerine çok büyük fayda sağladığının altını çizip, yükseldikleri ligde kalıcı olmak gerektiğine vurgu yaptı.
Basın toplantısında yönetime destek vermek için geldiğini söyleyen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´da şunları aktardı: ? Bir şehrin spor kulübüne sahip çıkması gerekiyor. Bizlerde ancak Belediye Kanunlarına göre Bandırmaspor´a yardım yapabildik. Onur Göçmez Bandırma için kazanımdır. Zor günlerinde Bandırmaspor´a sahip çıkmıştır. Yükseldiğimiz ligde kalıcı olabilmemiz için Bandırmaspor´u sahiplenmemiz gerekiyor.? dedi.
Bandırma´daki sanayici ve işadamlarına seslenen Başkan Tosun, onların da elini taşın altına koyarak bordo-beyazlı renklere sahip çıkmalarını istedi
Başkan Tosun, Bandırmaspor´a sürekli gelir sağlayacak çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı