Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor yönetiminden görev bölümü toplantısı

Bandırmaspor yönetiminden görev bölümü toplantısı

TFF.2 Lig Beyaz grup takımlarından Bandırmaspor Başkan Erhan Elmastaş, As Başkan Bilgen Süngü ve Basın Sözcüsü Erol Rüzgar´ın katılımı ile kulüp binasında basın toplantısı düzenleyerek görev bölümü, transfer ve kamp çalışmaları ile ilgili basın mensupları

TFF.2 Lig Beyaz grup takımlarından Bandırmaspor Başkan Erhan Elmastaş, As Başkan Bilgen Süngü ve Basın Sözcüsü Erol Rüzgar´ın katılımı ile kulüp binasında basın toplantısı düzenleyerek görev bölümü, transfer ve kamp çalışmaları ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.
29 Haziran tarihinde yapılan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Erhan Elmastaş ,basın toplantısında görev dağılımını aşağıdaki şekilde belirlediklerini açıkladı.
Elmastaş, ?As Başkanlıklara, Bilgen Süngü, Ömer Beyaz ve Galip Akgün, İkinci Başkanlığa Hasan Çakmak, Veznedar ve Muhasip Üyeliğe Egemen Öncal, Alt Yapı Sorumluluğu ve Amatör Spor Dallarına Ertuç İşbay ve Ümit Babacan, Basın sözcülüğüne Erol Rüzgar getirildi.? dedi.
Takım ile ilgili gazetecileri bilgilendiren Elmastaş, ilk kampın 9 Temmuz tarihinde Erzurum Palandöken´de başladığını, 23 Temmuz tarihinde bu kampın sona erdirilip, 25 Temmuz tarihinde Bolu´da ikinci bir kamp dönemi geçireceklerini söyledi. Takımın 18 Ağustos günü Bandırma´ya dönerek topbaşı yapacağını ifade eden Elmastaş, ?26-27 Ağustos tarihlerinde lig maçları başlayacak. Beyaz grupta yer aldık. Takımımız için Bandırma için hayırlı olmasını diliyorum.? ifadesini kullandı.
Basın sözcüsü Erol Rüzgar´da, Serdar Samatyalı´nın sportif direktör olarak görev yapacağını açıkladı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli