Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor yönetiminden MÜSİAD´a ziyaret

Bandırmaspor yönetiminden MÜSİAD´a ziyaret

Bandırmaspor yönetimi tarafından MÜSİAD Bandırma Şubesi ziyaret edilerek forma hediye edildi.

Bandırmaspor yönetimi tarafından MÜSİAD Bandırma Şubesi ziyaret edilerek forma hediye edildi.
Bandırmaspor 2. Başkan Adem Yılmaz ve as başkan Mehmet Özbay MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Cemal Gümüş ve yeni yönetime tebrik ziyaretinde bulundu
Bandırmaspor 2.başkan Adem Yılmaz, As Başkan Mehmet Özbay ile birlikte iş dünyasının köklü derneklerinden olan MÜSİAD Bandırma Şubesi yeni Başkanı Cemal Gümüş ve yeni yönetimi şube binasında ziyaret edilerek, Başkan Cemal Gümüş´e Bandırmaspor forması hediye edildi.
Bandırmaspor 2.Başkanı Adem Yılmaz ?Cemal beyi önceden de tanıyoruz. Bandırmaspor olarak zorlu bir yola çıktık. Kulübümüz Mali yapısı iyi bir noktaya gidiyor. Pandemide normalleşme ile birlikte her şey yolunda gidiyor. Kulübümüz için gelir getirici kaynaklar sağlamaya çalışıyoruz. Otopark gelirleri ile birlikte genel giderlerimiz ödeniyor. Bu yılda isim sponsorumuz oluştu, forma sponsorumuz da sağlandı. Döndürülebilir borçlarla gidiyoruz. Yalnız önceden gelen borçlar yüzünden biraz zorluk yaşıyoruz ama bu yıl bunun yarısını çözeceğimize inanıyorum.? dedi.
MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Cemal Gümüş ?Öncelikle teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Gönlümüz Bandırma adına kim taş üstüne taş koyuyorsa, siyasi görüş gözetmeden her zaman MÜSİAD Bandırma, firmamız olarak kesinlikle yanınızdayız. Yeter ki bulunduğumuz ilçemize artısı olacaksa her daim yanlarında olacağız. İnşallah bir üst liglerde görmek üzere.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı