Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor alt yapı ile daha da güçlenecek

Bandırmaspor alt yapı ile daha da güçlenecek

Royal Hastanesi Bandırmaspor Futbol Akademisi çalışmalarına hızla devam ederken, Antrenör Berkcan Biratan "Amacımız A Takımına daha çok futbolcu kazandırmak" dedi.

Royal Hastanesi Bandırmaspor Futbol Akademisi çalışmalarına hızla devam ederken, Antrenör Berkcan Biratan "Amacımız A Takımına daha çok futbolcu kazandırmak" dedi. 
Alt yapıya önem veren Royal Hastanesi Bandırmaspor Yönetimi tarafından, 26 Haziran’da açılan Futbol Akademisi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 
Amaçlarının A takımına sporcular kazandırmak olduğunu söyleyen Akademi Antrenörü Berkcan Biratan, "Bandırmaspor Akademi olarak 26 Temmuz’dan bu yana antrenmanlarımızı U14, U15, U16,17 ve U19 yaş gruplarıyla yoğun bir tempoda sürdürmekteyiz. Geriye dönüp baktığımızda iki farklı tarihlerde, iki farklı seçme yaptık. Seçmelerimize Türkiye’nin bir çok yerinden sporcular katıldı. Katılım sağlayan sporcularımızdan yetenekli olanları aramıza kattık. Bandırmaspor olarak sonuçtan ziyade süreç odaklı yoğun bir antrenman temposundayız. Hedefimiz öncelikle tüm yaş gruplarında Bandırmaspor'u en iyi şekilde temsil edip, amacımız ise akademimizden A Takıma sporcular vermektir. Tüm ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de yetenekli sporcularımız vardır. Önemli olan bunları tespit edip geliştirip, eğitip bireysel futbolcu halinden takım futbolcusu haline getirmek." diye konuştu. 
Yaman Egeli Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi ve U14 takım kaptanı Yağız Yılmaz, hedefinin Bandırmaspor A takımı ve Milli takımda oynamak olduğunu belirterek, “Burada antrenmanlar zevkli ve güzel geçiyor. Bizi geliştirme amaçlı antrenman yapıyoruz. Öncelikle hedefim, burada profesyonel olmak ve A takımda forma giymek. Onun dışında Milli takımımızda oynamak ve yurtdışı takımlarında oynamak. " dedi.                          Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor güçlenecek
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu