Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Yamaner: “Samsunspor maçını kazanmak istiyoruz”

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Yamaner: “Samsunspor maçını kazanmak istiyoruz”

Bandırmaspor Kulübü basın sözcülerinden Ünsal Yamaner, “Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Samsunspor maçı çok önemli.

Bandırmaspor Kulübü basın sözcülerinden Ünsal Yamaner, “Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Samsunspor maçı çok önemli. Rakibimiz, yeni teknik direktörü Hüseyin Eroğlu’nun motivasyonu ile gelecek. Haftanın en zor maçı Bandırma’da oynanacak. Sakat veya cezalı futbolcumuz yok. Seyircimizden büyük destek bekliyoruz. Maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.
Kulübün 732 kayıtlı üyesi olmasına karşın bunların sadece 400-500’ünün, yıllık 120 lira olan aidatlarını ödediğine dikkati çeken Yamaner, 30 Eylül’ün, aidat ödemek için son gün olduğunu belirtti.
En geç nisan ayına kadar yeni bir genel kurul yapacaklarını, bu genel kurulun gündeminde şirketleşmenin de bulunacağını açıklayan Yamaner, üyelik aidatlarını ödemeyenlerin üyeliklerinin düşürüleceğini bildirdi.
515 KOMBİNE SATILDI
Şu ana kadar sadece 515 kombine satıldığına işaret eden Yamaner, “Bandırma’daki maça Samsun’dan gelecek taraftarlar için 326 bilet satıldı. Bu maç için Bandırma’da şu ana kadar satılan bilet 799. Umarım, pazar gününe kadar bilet sayısı artar.”
Bu yıl Spor Toto 1. Lig’de sezonun sonunda, play-off’a kalmadan, doğrudan Süper Lig’e çıkmayı hedeflediklerini belirten Yamaner, “Bordo Kutu” ve internet aracılığıyla 1500 forma sattıklarını açıkladı.
Yamaner, Bandırmaspor’un yeni tesislerinin yapım girişimleri hakkında da bilgiler verdi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli