Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor Başkanı Kılkışlı Herkez Susacak, Biz konuşacağız

Bandırmaspor Başkanı Kılkışlı Herkez Susacak, Biz konuşacağız

TFF 3 lig yükselme gurubunda pazar günü en yakın rakibi Siirtspor ile oynadığ müsabakayı 1-0 kazanarak 18.haftaya Şampiyon olarak giren Bandırmasporda Bayram coşkusu yaşanıyor.

   TFF 3 lig yükselme gurubunda pazar günü en yakın rakibi Siirtspor ile oynadığ müsabakayı 1-0 kazanarak 18.haftaya Şampiyon olarak giren Bandırmaspor`da Bayram coşkusu yaşanıyor.

    1-0 lık Siirt galibiyeti sonrası sahasında seyircisi ile birlikte Şampiyonluk turu atan Bandırmaspor şehir içersindeki turlarını da gün boyu sürdürdü.

    1965 Bandırmaspor taraftarları derneği gece Cumhuriyet alanında kutlamaların devam edeceği duyurusu ile akşam havakararması ile birlikte alanı dolduran binlerce Bandırmaspor sevdalısı gecenin yarısına dek gerçekleştirilen etkinlikleri izledi ve Şampiyonluk coşkusunu yudum yudum yudumladı.

   Havai fişek gösterileri, Halaylar ve Bandırmaspor`u 2.lige taşıyan futbolcuların alana gelişleri Bandırmaspor fanatizminin yekrar tekrar yaşanmasına neden oldu.

   Alana ilkg gelen futbolcu Kaleci Deniz Yıldırım oldu.

   Yedekler dahil olmak üzere yapılan anonslarla taraftar omuzlarında meydana gelen oyuncuları,Yardımcı antranörler, Masörler, Teknik danışmanlar ve kulüp müdürü takip etti.

   Kırmızı`da onura verilen resepsiyonda  geceyi sessizce izleyen yönetim kurulu Başta Yaşar Bekdemir, ardından Ahmet Edin, Can Gülmezgil, Hüseyin Baş, Metin Yalçınkaya,Hayri Eke, ve Başkan Mehmet Kılkışlı"nın alana gelmesi ile Bandırmaspor sevgisi adeta sel coştukça coştu.

 

   Başkan Kılkışlı "Hedefi olanlar uyumazlar,Bizde uyumadık hedefimizi yakaladık

 

Başkan Kılkışlı yorucu bir liğ maratonu ardından özlenen hedefleri yaşalamanın çoşkulu yorgunlugu ile geldiği Mikrafonda hedefleri olan insanların, uykusu olmayacağını ifade ederek "Bizimde hedefimiz vardı, uykumuz hiç olmadı, Bugün hedefimizi yakalamanın çoşkusunu paylaşıyoruz, Kimseye kızgın değiliz, Kimsede kırgında değil, Bizi dektekleyenden de desteklemeyenden de allah razı olsun, Ama bugün burada bizimde konuşmamız gereken konular var, Söz sırası bizde şimdi biz konuşacağız herkez dinleyecek, Öncelikle Karkış demeden bu takımı çamurdan çıkartırken bizi yanlız bırkmayan taraftarıma teşekkür ediyorum, Zor günler geçirdik, Birlikte ağladık birlikte sevindik, bugün mutlu sona ulaşmanın haklı sevinci ile tüm sıkıntılarımızı unuttuk, Bize bu sevini yaşatan başta futbolcularım ve teknik kadrom olmak üzere emegi geçen geçmeyen herkese teşekkür ediyorum."

  "Ancak bir sözüm`de iki duble içtikten sonra, ahkam kesenlere var, Erdek`te çay bahçesinde kurulan takımdan ne olur diyenler, Buyurun bizbu takımı Erdek çay bahçesinde kurduk, inandık ve başardıkx bugüne kadar hiç konuşmadık sustuk bekledik, Şimdi konuşma sırası bizde, Biz konuşacağız sizde oturum adam gibi dinleyeceksiniz." dedi.

   Başkan Kılkışlı"nın Tokat gibi imalı sözleri Cumhuriyet alanında şampiyonluk coşkusunu yaşayan insanların bir birlerinin yüzüne bakarak Tokat gibi sözlerin sahibini arar gibiydi.

   Başkan kılkışlı`nın sözleri biterken alanı dolduran çoşkulu kalabalık gece`nin bir yarısına dek alanı boşaltmadı

Haber : Zeki KARADENİZ



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli