Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez güven tazeledi

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez güven tazeledi

Spor Toto TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, genel kurulda 247 oyla yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Spor Toto TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, genel kurulda 247 oyla yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. 
Spor Toto TFF 1. Lig takımlarından RH Bandırmaspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda Onur Göçmez tekrar başkan seçildi. 
Sanayi Düğün Salonu’nda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan olağanüstü genel kurulda divan Başkanlığı’nı Ozan Onur yaptı. 
Faaliyet ve mali raporların ayrı ayrı olarak okunarak ibra edildiği genel kurulda, Bandırmaspor’un toplam gelir ve gideri 62 milyon 255 bin olarak kaydedilirken, Bandırmaspor Kulübün toplam borcunun 45 milyon 850 bin lira olduğu açıklandı. 
Kulüp basın sözcüsü Özel Aydın, faaliyet ve denetim raporlarını sundu. Kulübün gelirinin 62 milyon, giderinin 62 milyon olduğu ifade edildi. 
Kongrede söz verilen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırmaspor’a destek veren herkese teşekkür ederek, belediye olarak da Bandırmaspor’a desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. 
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez ise, yoğun katılım için teşekkür ederek başladığı konuşmasında final maçını hatırlatarak daha yeni yeni toparlandıklarını söyledi. 
Göçmez, “Çünkü bütün emeklerimizin sahada değil masada kaybedildiği bir maç yaşadık. Ama buda bir deneyim oldu. Kocaeli’de Bandırmaspor-İstanbulspor maçında 15 bin kişilik taraftarımızla ne kadar büyük bir camia olduğumuzu bütün Türkiye bunu duydu. Bundan sonra da bu birlikteliği devam ettirirsek daha da güzel işler yapacağımıza biz çok inanıyoruz. Tek hedefimiz aile olmak. Şampiyonluk olur olmaz önemli olan camianın bir araya gelmesi.” dedi. 
Osman Kocaman’da kongrede söz alarak kulüplerin şirketleşmesi ile ilgili Galatasaray Kulübü ile ilgili örnekler vererek düşüncelerini açıkladı. 
Kongrede, Bandırmaspor futbol şubesinin şirketleşme konusunda yönetime yetki verilmesi ile ilgili önerge üyeler tarafından kabul edildi. 
Konuşmaların ardından tek listede gidilen seçimde Onur Göçmez, tekrar başkan seçildi. 
Göçmez başkanlığındaki yönetim kurulunda Özgür Kızıllar, Adem Yılmaz, Gürel Soylu, İsmail Aydın, Onur Çon, Cihan Yılmaz, Mehmet Özbay, Salih Soner Koçoğlu, Özel Aydın, Serdar Kuter, Mustafa Der, Bilgen Süngü, Erol Rüzgar, Emre Bahadır, Oğuz Kır, Ozan Tüm, Süleyman Tümay Özbeyli ve Samet Kocaman yer aldı.
Haber: Ahmet Pesen 
 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı