Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor galibiyet serisini sürdürdü

Bandırmaspor galibiyet serisini sürdürdü

Bandırmaspor: 2 Altınordu: 1

Stat: Bandırma 17 Eylül

Hakemler: Çağdaş Altay, Orkun Aktaş, Erkan Akbulut

Royal Hastanesi Bandırmaspor: Gökhan Değirmenci, Lokman Gör. Manaş (Dk.89 Santos) Okan Alkan (Dk.90+4 Bilal Ceylan) Mehmet Özcan, Landel, Doğan Can Davas (Dk.89 Burak Süleyman) Akabueze (Dk.72 Guido Koçer) , Caner Cavlun, Pucko (Dk.72 Kerim Avcı) Gökay Güney

Altınordu: Ali Emre Yanar, Volkan Fındıklı, Ahmet İlhan Özek (Dk.62 Kenan Fakılı) Ali Dere, Recep Aydın, Rıdvan Koçak, Burak İnce (Dk.46 Metehan Yılmaz) Kürşad Sürmeli, Hüsamettin Yener (Dk.73 Ahmet Dereli) Feyttullah Gürlük (Dk.55 Enis Destan) Yusuf Can Esendemir

Goller: Dk.49 Landel, Dk.86 Doğan Can Davas (Bandırmaspor) Dk.82 Ahmet Dereli (Altınordu)

Sarı Kartlar: Dk.63 Lokman Gör (Royal Hastanesi Bandırmaspor) Dk.29 Rıdvan Koçak, Dk.43 Ali Dere, Dk.84 Enis Destan (Altınordu)

TFF 1.Lig’in 7’nci haftasında Altınordu’yu 2-1 yenen Royal Hastanesi Bandırmaspor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel maç sonundaki basın toplantısında kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Gürsel gazetecilere şunları aktardı: “ Bizim için Manisa maçından sonra iç sahada oynadığımız bir maçtı. Kazanmak önemliydi. Buradan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Oyuna gelecek olursak; maçın başlarında maçı koparabilecek pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Daha maçın başlarında 1-0, 2-0 öne geçebilirdik. Ama 40’ıncı dakikada golü bulduk. İkinci yarıya iyi başladık. Ondan sonraki süreçte Altınordu, ön bölgeye çok adamla gelmeye başladı. Onlar da çok iyi mücadele ettiler.

Çok kritik bir dakikada beraberliği yakaladılar. Oyuncularım buna 4 dakika sonra cevap verdiler. Öne geçen golü bulduğumuz için mutluyuz.

Aynı şekilde golü yedikten sonra verdiğimiz tepki güzeldi. Kazanmak güzel, amacımız oynayan bir takım olmak. Buna uygun oyuncularımız var. Her geçen gün oyunumuzu daha çok geliştirip, üstüne koyan, gelişen bir Bandırmaspor ortaya koymaktır.” dedi.

Altınordu Teknik Sorumlusu Hüseyin Eroğlu:

İki takımın da geçen haftayı 3 puanla tamamladığını hatırlatan Altınordu Teknik Sorumlusu Hüseyin Eroğlu, Bandırma‘ya kazanmaya geldiklerini söyledi.

Eroğlu, “Maçın ilk yarısı biraz dengede geçti. Topa sahip olduğumuz bölümlerde sıkıntımız şuydu: Ceza sahası girişlerini çok az yaptık. Rakibin dengesiz yakaladığımız bölümlerini değerlendiremedik. Rüzgar da atacağımız pasları engelledi. İkinci yarı golü yedikten sonra skoru değiştirmemiz gerekiyordu. Farklı oyun dizilişine geçtik, oyuncu değişikliği yaptık. Topun bizde kaldığı bölümler fazlaydı. Ceza sahası girişini ikinci yarı daha fazla yaptık. Özellikle kenarlardan gerdiğimiz toplarla etkili olmaya çalıştık. Oyunu 82. dakikada dengelesek de, kale önündeki topu uzaklaştıramadık, yemememiz gereken golü kalemizde gördük. Oyunun geneline baktığımızda aslında beraberlik çıkması gereken bir maç diye düşünüyorum. Kendi hatalarımızla kalemizde yenildik. Bandırmaspor’a bundan sonra başarılar dilerim” dedi.

Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli