Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil: Nilüferspor ile oynayacağımız sezonun açılış maçına tüm Bandırmalıları bekliyoruz

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil: Nilüferspor ile oynayacağımız sezonun açılış maçına tüm Bandırmalıları bekliyoruz

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, 1 Eylül 2012 Cumartesi günü Bandırma 17 Eylül Stadında, 3. Lig takımlarından Nilüferspor ile17.00de oynayacakları özel maç ve ondan önce 16.00da yapılacak sezonun açılış törenine tüm.....

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, 1 Eylül 2012 Cumartesi günü Bandırma 17 Eylül Stadı`nda, 3. Lig takımlarından Nilüferspor ile17.00`de oynayacakları özel maç ve ondan önce 16.00`da yapılacak sezonun açılış törenine tüm Bandırmalıları davet ettiklerini belirtti.
Gülmezgil, gerçekleştirdiği basın toplantısında kombine bilet satışlarından çok memnun olduklarını vurgularken, "Kombine satışlarımız sürüyor. Şu ana dek, geçen yıla göre 3 kat daha fazla kombine sattık. Geçen yıl sadece 300 kombine satmıştık, bu yıl 1000`i geçeceğimizi tahmin ediyoruz" dedi.
Digitürk, maçlarını yayınlamak üzere bu yıl 2. Lig ve 3. Lig kulüpleri ile de sponsorluk anlaşması imzaladığına dikkat çeken Gülmezgil, şunları söyledi:
"Yayıncı kuruluş, 2. Lig ve  3. Lig kulüplerine de ayrı ayrı olmak üzere 5`er milyon lira verecek. Yani bu para, kulüplere pay edilecek. Bu arada Futbol Federasyonu, geçtiğimiz yıl, 2. Lig`deki tüm takımların deplasman harcamalarını ayrı ayrı karşılıyordu. Bu yıl, bu uygulamadan vazgeçildi. Federasyon, bu yıl kulüplere, henüz belirlenmeyen bir deplasman ödeneği verecek. Bu uygulamanın, birçok kulübü zor durumda bırakacağını tahmin ediyoruz."
Bandırmaspor`un antrenman sahasının yanına dört soyunma odasının yapımına da önümüzdeki günlerde başlanacağına işaret eden Gülmezgil, şu bilgiyi verdi:
"Federasyonumuzun da bir miktar parasal destek sağlayacağı bu soyunma odalarının mâliyeti yaklaşık 600 bin lirayı bulacak. Soyunma odalarının yapımını yılbaşına dek tamamlamak istiyoruz. Böylece bu sahamızı, A-2 ve genç takım maçlarına açmayı düşünüyoruz."
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli