Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırmaspor Kulübü Basın sözcüsü Can Gülmezgil: Gençlerbirliği önünde zoru başarmaya çalışacağız

Bandırmaspor Kulübü Basın sözcüsü Can Gülmezgil:  Gençlerbirliği önünde zoru başarmaya çalışacağız

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta, geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Polatlı Bugsaşsporu yenerek, iddialarını sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü  Can Gülmezgil, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup`ta, geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Polatlı Bugsaşspor`u yenerek, iddialarını sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bu maçta oyuncularının verdiği büyük mücadele nedeniyle kendilerini kutladığını vurgulayan Gülmezgil, şunları söyledi:
"Polatlı Bugsaşspor maçı bizim ligden kopup kopmayacağımızı belirleyecek kadar önemli bir maçtı. Karşılaşmada çok iyi mücadele ederek hep rakibimize ilk yenilgi acısını tattırdık, hem de yeniden zirveye tutunduk. Perşembe günü Türkiye Kupası`nda Süper Lig`in güçlü takımlarından Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağız. Bu maçta zoru başararak rakibimizi elemek için mücadele edeceğiz. Ancak bizim asıl hedefimiz sezon sonunda PTT 1. Ligi`ne yükselmektir. Kupada da gidebileceğiz yere kadar gitmek istiyoruz. Pazar günü, lig maçında Ünyespor`u Bandırma`da konuk edeceğiz. Bu maçta dahil olmak üzere ilk yarıda oynayacağımız son dört maçı en az kayıpla, hatta kayıpsız atlatmak istiyoruz. Bu karşılaşma öncesi takımımızda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor."
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli