Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülmezgil: Bozüyükte kendi kendimizi yendik

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülmezgil: Bozüyükte kendi kendimizi yendik

Bozüyükspor deplasmanından 3-1lik yenilgiyle dönen Bandırmaspoıun Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Bu takımla 100 maç yapsak, en az 90ını kazanırız. Diğer 10 maç da beraberlikle biter

Bozüyükspor deplasmanından 3-1`lik yenilgiyle dönen Bandırmaspoı`un Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, "Bu takımla 100 maç yapsak, en az 90`ını kazanırız. Diğer 10 maç da beraberlikle biter. Ancak oyun disiplininden erken kopunca hiç ummadığımız bir yenilgiye uğradık" dedi. 3. dakikada öne geçtikleri maçta bu golün ardından bir de penaltı atışından yararlanamadıklarını vurgulayan Gülmezgil, şu değerlendirmede bulundu:
"Penaltıyı kaçırdıktan sonra oyun disiplininden koptuk. Ardından da kalemizde üst üste üç gol gördük. Böylece bu sezon deplasmanda ilk yenilgimizi aldık. Bu yenilgimizle önemli bir fırsatı kullanamadık. Çünkü zirve yarışı içindeki diğer takımların puan kaybetmeleriyle birlikte bu takımlara çok yaklaşabilirdik."
Bu hafta "bay" takım olarak gruplarında maç yapmayacaklarına işaret eden Gülmezgil, daha sonraki hafta Bandırma`da oynayacakları Hatayspor maçına ise cezalarını tamamlayan Serdar Samatyalı, Bülent Bal ve Sinan Yitmez`in de yer aldığı bir kadroyla çıkarak, mutlaka üç puan için çıkacaklarını sözlerine ekledi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı