Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı : Bizler taraftara, taraftarlar da bize saygı duymak zorunda

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı : Bizler taraftara, taraftarlar da bize saygı duymak zorunda

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporun Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı, kulübün irtibat bürosunda yaptığı basın toplantısında...

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor`un Kulüp Başkanı  Mehmet Kılkışlı, kulübün irtibat bürosunda yaptığı basın toplantısında, sezon açılışında yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle taraftarlar adına sözlü tacize uğrayan Milletvekili M. Cemal Öztaylan ve Kaymakam Ali Mantı`dan özür diledi.
Kılkışlı açıklamasında şunları söyledi:
 ``Geçtiğimiz cumartesi günü Bandırmaspor`un açılış töreninde protokol olarak gelen sayın belediye başkanı, sayın milletvekilleri ve sayın kaymakamım birer konuşma yaptılar. Orada da  Sayın Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan konuşma yapmak üzere sahaya inerken, tribünlerden bir takım sesler yükseldi ve Sayın Kaymakamın konuşmasının sonlarına doğru, tribünden yine bir takım talihsiz sesler duyuldu.  Ayrıca maç başlamadan önce de,  bu takıma hizmet etmiş,  bir futbolcunun ailesine karşı istenmeyen kötü sözler söylendi.  Her şeyden önce aynı havayı soluduğumuz sürece birbirimizle aynı ortamda olduğumuz sürece birbirimizi sevmek zorunda değiliz. Ama birbirimizi saymak zorundayız. Kimse kimseyi zorla sevemez. Bizler taraftara, taraftarlar da bizlere saygı duymak zorunda. Sayın Cemal Öztaylan`a yönelik bir tepki var. O tepki niyedir bilmiyorum. Öztaylan, Bandırmaspor`un var oluş sebeplerinden biri olan otoparkları bizden önce Adnan Erdan yönetimine veren belediye başkanıdır. Öztaylan`a gösterilen bu tepkiyi anlamadım.  Sayın Kaymakamım da sonuçta bu ilçenin en büyük mülki amiri. TOKİ`deki kulübümüzün bize kiralanmasında da kendileri büyük çaba harcamıştır. Kendisi Bandırmaspor`un yaşaması için çaba göstermiştir. Kaymakamımıza gösterilen tepkiyi anlamış değilim. Bu bir komplo mudur, değil midir bilmiyorum. Ama şahsım ve Bandırmaspor yönetimi olarak da bu tip olayları kınıyorum. Taraftar sonuçta başımızın tacı ama biraz haddimizi bilmek zorundayız. Talihsiz bir olay yaşadık. Bu talihsiz olaylardan dolayı da  kendim ve yönetim kurulu olarak bizim hiçbir ilgimiz olmamasına rağmen  Milletvekilimiz Öztaylan ve Kaymakamımız Ali Mantı`dan  Bandırmaspor taraftarları adına özür diliyorum.
Yeni bir sezona giriyoruz. Taraftar şampiyonluk beklemekte. Bu bizim karakter yapımızdan kaynaklanıyor. İnşallah isteklerimiz doğrultusunda bir lig gerçekleşir. O doğrultuda da beklenen mutlu sona ulaşırız. Pazar günü  Fethiyespor ile kendi sahamızda oynayacağımız ligin ilk maçında taraftarlarımız farklı bir Bandırmaspor izleyecek ``
Başkan Kılkışlı, geçen sezon Bandırmaspor formasını giyen Koray Kurt ile tekrar 2 yıllık sözleşme yapıldığını da sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli