Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı:Bandırmasporu Türkiyenin takımı yaptık, Bandırmanın takımı yapamadık.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı:Bandırmasporu Türkiyenin takımı yaptık, Bandırmanın takımı yapamadık.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, düzenlediği basın toplantısında ilk yarıyı değerlendirdi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, düzenlediği basın toplantısında ilk yarıyı değerlendirdi.
Bu sezon kadrolarına dahil ettikleri 15 futbolcudan 9`u ile yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını vurgulayan Kılkışlı, şunları söyledi:
"Transferde başarısız olduğumuzu kabul ediyorum. Bunun sorumluluğunu da üstleniyorum. Ancak, bazı çevrelerin öne sürdükleri gibi yollarımızı ayırdığımız bu 9 futbolcu ile ilgili olarak kulübü zarara sokmadık. Bu 9 futbolcuya, sezon başında ödediğimiz toplam para 535 bin liraydı. Serbest bıraktığımız bu futbolculardan, bonservislerini vermek için yaklaşık 434 bin lira istedik. Bunun da şu ana dek 127 bin lirasını geri aldık. Kısacası kulübü maddi zarara uğratmadık."
Basın toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kılkışlı, ara transferde hata yapmadıkları takdirde şampiyon olarak 1. Lig`e yükselecekleri inancında bulunduğunu belirtip, seyircinin, maçlara gerekli ilgiyi göstermediğini öne sürerken, "Bandırmaspor`u Türkiye`nin takımı yaptık ama ne yazık ki, Bandırma`nın takımı yapamadık" diye konuştu.
Bordo-beyazlı kulübün transferler, kamp harcamaları, primler ve malzeme hariç aylık giderinin 125 bin lirayı bulduğuna dikkati çeken Kılkışlı, "Bu gider, yıllık 1 milyon 500 bin lira demektir. Bu parayı belki otopark gelirlerinden karşılarsınız ama transferi, kamp, prim ve malzeme harcamalarını nasıl karşılayacaksınız?" diye sordu. 
Yönetim kurulu olarak her çeşit maddi-mânevi özveriyi gösterdiklerini, Bandırma 17 Eylül Stadı`nın yeni kapalı ve konuk takım tribünlerini kendilerinin yaptıklarını, bu arada Bandırmaspor`a bir de antrenman alanı kazandırdıklarını vurgulayan Kılkışlı," Yönetim kurulu olarak altı yıldır görevdeyiz. Bu yılı saymazsak, 5 yıl içinde Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfı`nın kulübe yaptığı yardım 305 bin liradır" dedi.
Kılkışlı, artık yorulup, yıprandıklarını belirtirken, yöneticiler olarak alacaklarının ödenmesi durumunda ilk genel kurulda yönetimi teslim edebileceklerini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı