Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor Kulübü Başkan Vekili Yılmaz: “Stadımızın ışıklandırılmasını istiyoruz”

Bandırmaspor Kulübü Başkan Vekili Yılmaz: “Stadımızın ışıklandırılmasını istiyoruz”

Bandırmaspor Kulübü yöneticileri basın toplantısı düzenleyerek çeşitli konularda bilgi verdiler. Toplantıya Bandırmaspor Kulübü Başkan Vekili Âdem Yılmaz, basın sözcüsü Özel Aydın ve futbol şubesi sorumlusu Bilgen Süngü katıldılar

Bandırmaspor Kulübü yöneticileri basın toplantısı düzenleyerek çeşitli konularda bilgi verdiler. Toplantıya Bandırmaspor Kulübü Başkan Vekili Âdem Yılmaz, basın sözcüsü Özel Aydın ve futbol şubesi sorumlusu Bilgen Süngü katıldılar.
Bordo-beyazlı kulübün başkan vekili Âdem Yılmaz, gelecek haftadan itibaren üst üste üç zorlu maç oynayacaklarını belirterek, şunları söyledi:
“11 Eylül 2021 Cumartesi günü, Ümraniyespor ile deplâsmanda oynadıktan sonra salı günü evimizde Eyüpspor’u konuk edip, ardından Manisa FK ile deplâsmanda mücadele edeceğiz. Bu zorlu seriden elde edeceğimiz sonuçlar, ligdeki hedefimizi belirleyecek. Bu maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Bu sezon Bandırma’ya en azından bir play-off heyecanı yaşatmak istiyoruz. Biz iyi bir takımız.”
Altınordu’dan kadrolarına kattıkları Fatih Aktay’ı daha sonra Afyon Jet’e vererek bordo-beyazlı kulübe 700 bin lira kazandırdıklarını belirten Yılmaz, “Bu transferin gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Ahmet Edin’e teşekkür ediyorum” dedi.
Yılmaz, şu bilgileri verdi:
“Keçiörengücü’nden kiraladığımız Manay’dan çok şeyler bekliyoruz. Selçuk’u Tuzlaspor’a, Hakan’ı ise Boluspor’a vererek yollarımızı ayırdık. Guido ve Mehmet Özcan’ın sakatlıkları sürüyor. Guido’nun 2 hafta, Mehmet Özcan’ın ise 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağını tahmin ediyorum. Pote’yle karşılıklı olarak anlaşıp, yollarımız ayıracağız. Teknik direktörümüz Mustafa Gürsel, takımın genel durumundan memnun. Takımımızda bir aile havası var. Belki bir transfer yaparız, ya da yapmayız. Milli maç arası nedeniyle hafta sonunda maçımız yok. Ancak pazar günü Bursaspor ile Bursa Vakıfköy tesislerinde, saat 19.30’da bir hazırlık maçı oynayacağız.”
STADIMIZIN IŞIKLANDIRILMASINI İSTİYORUZ
TFF 1. Lig’de yer alan takımlar arasında sadece Bandırma 17 Eylül Stadı’nın ışıklandırılmasının bulunmadığına dikkati çeken Yılmaz, şu değerlendirmede bulundu:
“Biz de diğer takımlar gibi maçlarımızı akşam oynamak için stadımızın ışıklandırılmasını istiyoruz. Durumu sayın Valimize de anlattık ve çok olumlu karşılayarak konuyla ilgili bir dosya hazırlamamızı istedi. Şimdi bu konuda da çalışmalar yapıyoruz.”
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı