Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor taraftarına kötü haber!

Bandırmaspor taraftarına kötü haber!

İki Passolig’i bulunanlar, Galatasaray maçını izleyemeyecek!

Ziraat Türkiye Kupası, son 16 turunda Galatasaray A.Ş.-Teksüt Bandırmaspor maçı 6 Şubat 2024 Salı günü, İstanbul Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta, saat 20.45’te oynanacak. Ancak hem Galatasaray hem de Teksüt Bandırmaspor’a ait Passolig’i bulunanlar maçı canlı olarak izleyemeyecek.
Hem Galatasaray hem de Bandırmaspor’a ait Passolig’i bulunan Mert Balıkçı, sosyal medya hesabından, “Rezalet” başlığı altında şu paylaşımda bulundu:
“Biraz önce Passolig müşteri temsilciliğini aradığımda, sezon başında alınan karar gereğince iki takımın Passolig kartına sahip olan kişilerin, bu iki takımın birbiriyle oynadığı maçlarda tribünde bulunmayacağı söylendi. Herhangi bir kart iptal ettirildiğinde ise 1 hafta ya da 1 ay sürenin geçmesi gerektiğini öğrendim. Bu sürenin biletler satışa çıktığında kesinleşeceği iletildi. Bu kadar saçma bir kuralın uygulanması kabul edilemez. Yıllardır Galatasaray-Bandırmaspor maçını canlı izlemeyi hayal eden biri olarak böyle bir rezalete karşı ne yapacağımı bilemiyorum. Benim gibi yüzlerce Bandırmaspor taraftarının bu şekilde mağdur edilmemesi gerekir. Bunun bir çözümü olmalı.” 

Haber Merkezi



EMİN REHA ULUÇAY
30.01.2024 18:26:00
Pasolig i bende aradım henüz bilinmiyor.

Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor taraftarına haber!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı