Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman: Zor bir maçı kazandık

Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman:  Zor bir maçı kazandık

Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman, kendi evlerinde oynadıkları lign ilk maçında Fethiyesporu 2-1 yenerek, zor bir maçı kazanmanın ve lige iyi başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman, kendi evlerinde oynadıkları lign ilk maçında Fethiyespor`u 2-1 yenerek, zor bir maçı kazanmanın ve lige iyi başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Fethiyespor`un güçlü bir takım olduğunun altını çizen Yaman, şunları söyledi:
"Bu maçta olumlu yönlerimiz fazlaydı. Tabii ki, eksiklerimiz de vardı. Futbolcularımın öncelikle kazanma isteği ve Bandırmaspor`u yürekten benimsemelerinden memnunum. Eksiklerimizi hızla gidererek, daha iyi bir takım olacağız. Önümüzde 32 ayrı maçtan oluşan bir yarış var. Önemli olan bu yarışın sonunu iyi bitirmektir."
Fethiyespor önünde takımlarına büyük destek veren bordo-beyazlı takım taraftarlarına da teşekkür eden Yaman, "Şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız Güngören Belediye deplasmanını düşünüyoruz. Rakibimizin, geçtiğimiz hafta Bozüyük`te, Bozüyükspor ile oynayarak 1-0 kazandığı deplasman maçını yardımcı antrenörüme izlettim. Güngören takımının, tahminimizden de güçlü olduğunu öğrendim. Pazar günü oynayacağımız maçın çok geçeceğini düşünüyorum. Ancak maçtan en iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum" dedi.
Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil de, yönetim kurulu olarak Bandırmaspor`un iç saha maçlarının galibiyet primini 1000, deplasman galibiyet primini ise 1500 lira olarak belirlediklerini, ayrıca bazı önemli deplasmanlardan alınacak bir puana da 750 lira vermeyi kararlaştırdıklarını açıkladı.    Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli