Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor Teknik Direktörü Avcı: Kazanmamız gerekiyordu, kazandık

Bandırmaspor Teknik Direktörü Avcı: Kazanmamız gerekiyordu, kazandık

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruba dahil olarak Bandırmada oynanan maçta İstanbul Güngörensporu Sinanın golüyle 1-0 yenmeyi başaran Bandırmasporun Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, Kazanmamız gereken bir maçtan üç puanla ayrıldığımız için...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruba dahil olarak Bandırma`da oynanan maçta İstanbul Güngörenspor`u Sinan`ın golüyle 1-0 yenmeyi başaran Bandırmaspor`un Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, "Kazanmamız gereken bir maçtan üç puanla ayrıldığımız için mutluyum" dedi.
Şiddetli rüzgâr altında oynadıkları maçta ilk 45 dakikada istediklerini yapamadıklarını vurgulayan Avcı, şu değerlendirmede bulundu:
"Ancak, rüzgârı da arkamıza aldığımız ikinci 45 dakikada rakibe önde baskı yaptık ve iyi mücadele ederek, hak ettiğimiz üç puanı almayı başardık. Bu galibiyette, 90 dakika boyunca bize destek veren vefakâr seyircimizin de payı büyüktür. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da her maçımıza final düşüncesiyle ve üç puan için çıkarak, zirve yarışımızı sürdüreceğiz."
Avcı, yeni transferlerin takıma kısa sürede adaptasyonundan memnun olduğunu sözlerine ekledi.
Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil de, maçın biletlerini 10 liradan 5 liraya düşürmelerine paralel olarak İstanbul Güngören maçını biletli 1800 kişinin izleyip, yaklaşık 800 kombine ile birlikte 3 bine yaklaşan seyirci sayısının da kendilerini mutlu ettiğini vurgularken, "Karşılaşmayı kazanmamız çok önemliydi. Şimdi, geleceğe daha net bakıyoruz. Seyircimiz, bize bu desteğini sürdürdüğü takdirde başarımızın daha da artacağına inanıyorum" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli