Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor Teknik Direktörü Bakkal: “Altınordu maçı bizim için ‘eşik’ maçıdır”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Bakkal: “Altınordu maçı bizim için ‘eşik’ maçıdır”

Bandırmaspor Kulübü, Erdek’in Düzler bölgesindeki “Verde Restoran”da basın toplantısı düzenledi.

Bandırmaspor Kulübü, Erdek’in Düzler bölgesindeki “Verde Restoran”da basın toplantısı düzenledi.
Basın toplantısında ilk konuşmayı yapan Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Özel Aydın, son olarak Erzurumspor deplasmanından 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, “Yeni hocamız bu galibiyetle bizleri mutlu etti. Hem hocamızı, hem futbolcularımızı kutluyorum. Bu arada 1300 kilometrelik yol olan Erzurum’a giderek, takımımıza destek veren vefakâr taraftarlarımıza da yürekten teşekkür ediyorum. Şimdi bu hafta oynayacağımız Altınordu maçına kilitlendik. Bu maçı da taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Mesut hoca, kendisini kanıtlayan bir teknik adam. Onun yönetiminde yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
Teknik direktör Mesut Bakkal da konuşmasına, yaklaşık 23 yıldır liglerde görev yaptığına işaret ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Aslında bu yıl çalışmayarak dinlenmek istiyordum. Ancak Ankara’ya kadar gelerek benimle görüşüp, görev almamı isteyen kulüp başkanımız Onur Göçmez’den ve hedeflerinden çok etkilenerek görevi kabul ettim. İyi ki de kabul etmişim ve Bandırma’ya gelmişim. Kaliteli bir takıma sahibiz. Sakaryaspor deplasmanında savunma hatalarından kötü goller yiyerek kaybettik. Daha sonra ise Erzurum’da, vasatın üzerinde bir oyun sergilemediğiz halde doğruları yaparak kazandık.”
ALTINORDU BİZİM İÇİN “EŞİK” MAÇI
Erzurumspor deplasmanına gelerek takımlarına desten veren taraftarlara teşekkür eden Bakkal, aynı desteği Altınordu maçında da beklediklerine işaret ederek, şunları söyledi:
“Yukarıdaki takımlar ile aramızdaki puan makası az. Bu nedenle Altınordu maçını ‘eşik’ olarak görüyoruz ve mutlaka kazanmamız gerektiğine inanıyoruz. Kaliteli bir takımız. Bu takım, seyirci desteğiyle her maçı kazanacak güçte. Herkesi bu maça davet ediyor ve takımıza destek vermelerini istiyorum.”
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Bakkal, ara transfere daha dört haftalık bir süre bulunduğunu belirterek, “Yeni transferler, takıma gerçekten yarar sağlayacaksa yapılmalıdır. Bunun dışında transfer yapılmasını doğru bulmuyorum. Transferlerde isimler değil, performanslar önemlidir. Transfer dönemi geldiğinde eğer böyle bir ihtiyacımız varsa yönetim kurulu ile oturup görüşür ve karar veririz.”
Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Özel Aydın, toplantıya ev sahipliği yapan “Verde Restoran”a da teşekkür etti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı