Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “İki güzel golle kazandık”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “İki güzel golle kazandık”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel, “İyi mücadele eden ve puan cetvelinde bulunduğu yeri hak ettiğini gösteren Ümraniyespor’u kutluyorum.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “İki güzel golle kazandık”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel, “İyi mücadele eden ve puan cetvelinde bulunduğu yeri hak ettiğini gösteren Ümraniyespor’u kutluyorum. 90 dakika boyunca çok iyi bir mücadele oldu. Bizim için maçın önemi büyüktü. Hava güzeldi ve çok iyi bir seyirci vardı. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. İki güzel golle kazandığımız için çok mutluyum. Tabii bir maç daha kazandık ama önümüzde 14 maç daha var. Her maça aynı ciddiyetle çıkmalıyız. Maçın başında rakibimize tek pozisyon verdik. Bunun dışında pozisyona giremediler. İyi oynadık, çok iyi mücadele ettik. Puan cetvelinde yukarıdaki grubun içinde olmamız için bu arzumuzu diğer maçlarımıza da taşımalıyız. Taraftarlarımızın sayısı sürekli artıyor. Bu maçta bize 90 dakika boyunca destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu galibiyeti tüm Bandırmaspor camiasına armağan ediyoruz.”

9 Şubat 2022 Çarşamba günü, Bandırma’da Demir Grup Sivasspor ile oynayacakları Türkiye Kupası maçıyla ilgili düşüncelerini de açıklayan Gürsel, “Süper Lig takımı Sivasspor’un gücünü herkes biliyor. İyi mücadele ederek, en iyi sonucu almaya çalışacağız” dedi.

X X X

Ümraniyespor Teknik Direktörü Uçar: “Uzaktan gol yeme alışkanlığımız sürdü”

“Bandırma’ya kazanmak için gelmiştik. İki iyi takımın mücadelesi oldu. Aslında oyuna iyi başladık. İlk dakikalarda çok net bir gol fırsatını kullanamadık. Sonra uzaktan gol yeme alışkanlığımızın sonucu kalemizde bir gol gördük. Buna rağmen 1-0’dan sonra sonucu değiştirebilirdik. Oyunu riske ederek gol ararken, yine uzaktan bir gol daha yedik. Ancak biz de, Bandırmaspor da ilk ikiye girme mücadelesini sürdürecek. Bandırmaspor’u kutluyorum.”

Haber : Önder Balıkçı



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı