Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel: “Ankara’dan da iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel: “Ankara’dan da iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum”

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ve yardımcı antrenör Kerem Satılmış, otopark içersinde konuşlu bulunan Bandırmaspor Resmi Ürünleri Satış Mağazası (BORDO)’yu ziyaret etti. Bordo’nun sorumlu yön

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ve yardımcı antrenör Kerem Satılmış, otopark içersinde konuşlu bulunan Bandırmaspor Resmi Ürünleri Satış Mağazası (BORDO)’yu ziyaret etti. Bordo’nun sorumlu yöneticisi Erol Rüzgar’dan mağaza ile ilgili bilgi alan üçlü ürünler ile yakından ilgilendiler. 
Söz MKE Ankaragücü maçına gelince; Spor Toto 1. Lig’inde son haftaya girdiklerini hatırlatan Teknik Direktör Mustafa Gürsel, çok önemli bir virajda olduklarını söyledi. 
Bundan sonraki süreçte her maçın önemli olduğunu hatırlatan Gürsel , son iki maçı kazanarak takım halinde moral bulduklarını ifade ederek şunları aktardı: “Son maçımızda Adanaspor A.Ş. karşısında, girdiğimiz pozisyonlar bayağı fazla idi. Bulduğumuz gol pozisyonu açısından az değerlendirdik ama yine de kazandığımız için mutlu olduk. Bu haftaki M.K. Ankaragücü önemli bir maç deplasmana gideceğiz. Şu anda ligin lider konumundaki takımı. Haftalardır telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Onlarda son hafta B.Ş. Erzurumspor deplasmanından üç puan aldılar. Onlarda süper lige çıkma açısından her maça önem veriyorlar. Zorlu bir rakip ama bu maç bizim içinde önemli. Üsteki iki takımı yakalamak istiyorsak bu maçta bizim için önemli. Bu maça da en iyi şeklide hazırlanıp, sahada istediklerimizi yansıtıp, iyi bir oyunla iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Hem ligin sıralaması hem de bulunduğumuz konum açısından çok önemli bir maç. Futbolcularım da bunun bilincinde şu anda cezalı ve sakat futbolcumuz görünmüyor. İnşallah tam kadro ile gidip oradan da iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum.” dedi. 
Royal Hastanesi Bandırmaspor basın sözcüsü Özel Aydın’da M.K. Ankaragücü’nün büyük bir camia olduğuna dikkat çekerek şunları aktardı: “Çok başarılı bir kulüp, saygı duyuyoruz. Bizde bölgemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Tabiki Bandırmaspor’un M.K. Ankaragücü maçı olarak değil tüm maçlara ayrı ayrı bakıp, hedefi her maçı kazanmak şeklinde. Başkanımız Onur Göçmez’in liderliğinde yönetim kurulu ve hocamız Mustafa Gürsel’in liderliğinde ki sportif ekiple birlikte bizimde inancımız tam. Rakibimize saygımız tam, takımımıza güvenimiz tam, İnşallah Bandırma’ya en iyi sonuçla döneceğimize eminim.” dedi. 
Haber: Ahmet Pesen 
 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı