Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor, büyük fırsat tepti Sarıyer: 3-Bandırmaspor: 2

Bandırmaspor, büyük fırsat tepti Sarıyer: 3-Bandırmaspor: 2

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Bandırmaspor, sezonun bitimine iki hafta kala liderliği yeniden Göztepe A.Ş.'ye devretti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Bandırmaspor, sezonun bitimine iki hafta kala liderliği yeniden Göztepe A.Ş.'ye devretti. Bordo-beyazlı takım, ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapattığı Sarıyer deplasmanında rakibine 3-2 yenildi. Bandırmaspor, ikinci yarının 46 ve 47. dakikalarında iki golü üst üste filelerinde görerek şaşırttı. Göztepe A.Ş. ise Gümüşhanespor önünde, kendi evinde 1-0'lık üstünlük sağlayarak, 63 puanla liderliğe yükselip Bandırmaspor'un iki puan geride bıraktı.
Sarıyer maçını izlemek için İstanbul'a giden Bandırmaspor taraftarları bir kez daha hayâl kırıklığına uğradılar. Sarıyer, ilk yarıda Bandırma'da oynanan maçta da Bandırmaspor'u 3-1 yenmeyi başarmıştı.
Bandırmaspor ve Göztepe'nin son iki maçı
Bandırmaspor, Sarıyer A.Ş. deplasmanından 3-2'lik yenilgiyle dönerken, liderliği yeniden, kendi evinde Gümüşhanespor'u 1-0 yenen Göztepe A.Ş.'ye bıraktı. Böylece bordo-beyazlı takım, çok önemli bir avantajı rakibine armağan etti. Sarı-kırmızılı İzmir takımı Göztepe, son iki haftaya, Bandırmaspor'un 2 puan önünde, büyük bir avantajla girecek.
Göztepe ve Bandırmaspor'un, son iki hafta maçlarının programı şöyle:
GÖZTEPE A.Ş. (63 puan, + 24 averaj) Kalan maçları: Kırklarelispor, Nazilli Belediyespor (D)
BANDIRMASPOR (61 puan, + 17 averaj) Kalan maçları: Hatayspor, Altay (D)



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli