Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Bandırmaspor´da eski başkan Erhan Elmastaş tekrar aday

Bandırmaspor´da eski başkan Erhan Elmastaş tekrar aday

Spor Toto 2 Lig takımlarından Bandırmaspor´un Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş 29 Haziran tarihinde yapılacak olan kongrede tekrar başkanlığa adaylığını koyacağını açıkladı.

Spor Toto 2 Lig takımlarından Bandırmaspor´un Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş 29 Haziran tarihinde yapılacak olan kongrede tekrar başkanlığa adaylığını koyacağını açıkladı. Bilindiği gibi daha önce aday olmayacağını bildiren Başkan Elmastaş, Göksel Karlahan´ın adaylığını açıklamasının ardından kulüp binasında Belediye Başkanı ve Bandırmaspor´un Onursal Başkanı Dursun Mirza ile yaptıkları ortak basın toplantısında bu kararını açıkladı.
Elmastaş :?Bandırmaspor, hiçbir zaman sahipsiz kalmamıştır?
Elmastaş, basın toplantısında Göksel Karlahan´ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarına da cevap vererek şunları söyledi:
? Bandırmaspor hiçbir zaman sahipsiz kalmamıştır. Bunu hiç kimse söyleyemez. Karlahan, Sancaktepe maçı öncesi istifasını futbolculara veren arkadaşımızdır. Bana yazdığı mektupta da 80 bin lira alacağı ile birlikte iki adet adak kurbanı paralarını da istemiştir. Bandırmaspor Kulübü´nün hiç kimseye borcu kalmayacaktır. Az önce saydığım kriterlerden dolayı Bandırmaspor´un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını gerçek. Bandırmalıların şov yapmak amacıyla değil, vücutlarını bu taşın altına vücutlarını koyduğunu gördük. Beni rahatsız eden bu yalan, yanlış ve kulübe rahatsızlık verecek sözler nedeniyle bir dönem daha başkanlığa adayım? ifadesini kullandı.
Mirza: ?Biz bir arkadaşa bakıp çıkacağız bu ligden?
Toplantıda söz alan Onursal Başkan Dursun Mirza da, ?Şampiyonluk varsa başkan ve yönetim başarılıdır. Küme düşme varsa başkan ve yönetim başarısızdır. Amacımız Bandırmaspor´un yine iyi olması, başarılı olmasıdır. Bu takım, düştüğü gibi bir üst lige çıkar. ?dedi.
Mustafa Uğur hoca ile tekrar anlaştıklarını yineleyen Mirza, ?Bu kentin potansiyeli üst lige yeter. Hocalarımız da ?Bandırmayı sevdik, kalmak istiyoruz´ dediler. Her konuda kendileriyle anlaştık. Bandırmaspor´un geleceği ile ilgili bir çok konuyu ele aldık. Bugüne kadar 5 transfer yapıldı. Resmi bir imzamız yok. Üst liglerden üç futbolcu ile konuşuyoruz. Yetersiz olan sahamızı yenilememiz gerek. Göksel Karlahan, karşılıklı açıklamalardan kaçınmalı. Taraftarlar arasında da bu konuda ayrıcalık yaşanıyor. 4 Temmuz´da tüm futbolcularımızın alacakları da ödenecek? dedi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli