Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Bandırmaspor´da hedef 4´te 4 Genel kaptan Kayhan İpek: ?2. yarının flaş takımı olacağız?

Bandırmaspor´da hedef 4´te 4 Genel kaptan Kayhan İpek: ?2. yarının flaş takımı olacağız?

Bandırmaspor, ikinci yarının ilk dört haftasında ?dörtte dört? yapmayı hedefliyor.

Bandırmaspor, ikinci yarının ilk dört haftasında ?dörtte dört? yapmayı hedefliyor.
Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı Bayram Özdemir ile Genel Kaptan Kayhan İpek, ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında takımın son durumu hakkında bilgi verdiler.
Genel kaptan İpek, 2. Türkiye Ligi Kırmızı Grup´ta ilk yarıyı arzu ettikleri yerde bitiremediklerini, bu nedenle de devre arasında takımı yeni transferlerle güçlendirdiklerini belirterek, ?Antalya´daki devre arası kampında oynadığımız hazırlık maçlarında genelde iyi sonuçlar alsak da, takım olarak henüz istediğimiz çizgide değiliz. Çok çalışarak kısa sürede istediğimiz noktaya geleceğimize inanıyorum. Takımımız, bugün oynayacağı son hazırlık maçının ardından Bandırma´ya dönerek Kahramanmaraşspor deplasmanının hazırlıklarını burada sürdürecek. Kahramanmaraşspor maçını çok önemsiyoruz ve oradan mutlaka üç puanla dönmek istiyoruz. Bandırmaspor, ikinci yarının flaş takımı olacak? dedi.
Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı Bayram Özdemir de açıklamasında, devre arası transferleri ile güçlü bir takım durumuna geldiklerine dikkati çekerek, şunları söyledi:
?Bu hazırlık kampına Galatasaray´dan kiralık olarak kadromuza kattığımız Birhan Vatansever de katılmıştı. Ancak bu futbolcu, ?Burada istediğim havayı, adaptasyonu ve konsantrasyonu yakalayamadım. Kötü bir sezon geçirmek istemiyorum? deyip ayrılmak istediğini bildirince kendisiyle yollarımızı ayırdık. Ancak bu oyuncunun yerine yine onun kalitesinde başka bir transfer yapma sözünü veriyoruz.?
İkinci yarı maçlarına ?4´te 4? yaparak, dört galibiyetle girmeyi hedeflediklerini vurgulayan Özdemir, ?Sezonun ilk maçı olan Kahramanmaraşspor deplasmanına tüm yönetim kurulu ile birlikte gideceğiz. Takımımız, Kahramanmaraşspor deplasmanına cuma sabahı hareket ederek, maçın oynanacağı pazar gününe kadar hazırlıklarımızı orada sürdüreceğiz? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli