Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor´da hedef ilk 10 Tahmini Bütçe 31 Milyon

Bandırmaspor´da hedef ilk 10 Tahmini Bütçe 31 Milyon

Bandırmaspor Kulübü´nün, 8 Haziran 2021 günü yapacağı olağan genel kurulunda yönetim kuruluna aday liste belli oldu.

Bandırmaspor Kulübü´nün, 8 Haziran 2021 günü yapacağı olağan genel kurulunda yönetim kuruluna aday liste belli oldu. Yönetim kurulu listesinin, genel kurul onayıyla 14´ten, 20´ye çıkarılacağı açıklandı.
Arkas Lojistik CEO´su ve İcra Kurulu Başkanı Onur Göçmez´in başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu aday listesinde başkan vekili olarak Âdem Yılmaz, Gürel Soylu, Özgür Kızıllar, Soner Koçoğlu, Mehmet Özbay, Mustafa Der, Özel Aydın, Onur Çon, Cihan Yılmaz, Serdar Kuter, Ünsal Yamaner, İsmail Aydın, Cumhur Geçici, Tümay Özbeyli, Emre Bahadır, Oğuz Kır, Bilgen Süngü, Erol Rüzgâr ve Hasan Ustaoğlu yer aldı.
Basın toplantısında yönetim kurulu aday listesini açıklayan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, yeni sezondaki hedefleri hakkında da bilgiler verdi.
HEDEFİMİZ İLK 10´A GİRMEK
Önümüzdeki sezonda Bandırmaspor´un hedefinin ilk 10 takım arasında yer almak olduğunu belirten Göçmez, ?Bu amaçla elimizden gelen çalışmayı yapacağız? dedi.
BANDIRMA´YA DESTEK ÇAĞRISI
Önümüzdeki sezon TFF 1. Ligi´nde çok güçlü takımların yer alacak olması nedeniyle bu ligin ?Mini Süper Lig? konumunu taşıyacağını vurgulayan Göçmez, takımın başarısı için tüm Bandırma´nın maddi-manevi kenetlenmesi gerektiğinin altını çizerek, ?Şurası bir gerçek ki, Bandırma olarak birleşip bütünleşmezsek, kimsenin bize hesap sorma hakkı olamaz. Küme düşeriz ve herkes üzülür? dedi.
BÜTÇE 31 MİLYON LİRA
Bandırmaspor Kulübü´nün bu yılki bütçesini 31 milyon lira olarak belirlediklerini belirten Göçmez, şunları aktardı:
?Bu bütçenin 22 milyonu futbolcular için, kalanı ise deplâsman giderleri, kulübün mutfak harcamaları ve diğer işler için kullanılacak. Tabii ki bu bütçemiz için kaynaklar da yaratmak zorundayız. Önümüzdeki sezon maçlarımızı, ağırlıklı olarak herkesin istediği efsane çubuklu formamızla oynayacağız.?
TESİSLEŞMEYE BÜYÜK ÖNEM VERECEĞİZ
Yönetim kurulu olarak tesisleşmeye büyük önem vereceklerine dikkati çeken Göçmez, ?Bu konuda büyük çaba harcayacağız. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın 2 milyonluk desteğiyle yaptığımız yeni idman sahamızı 3 Temmuz´da açacağız? dedi.
ALTYAPIMIZI ÇOK GÜÇLENDİRECEĞİZ
Bandırmaspor´un altyapısını güçlendirmek zorunda olduklarına işaret eden Göçmez, şunları söyledi:
?Kendimizin mutlaka futbolcu üretmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bunu gerçekleştirmek için ?Bandırmaspor Akademi´yi kuracağız. Güney Marmara Bölgesi´ndeki yetenekli gençlerimizi tarayarak, kulübümüzün bünyesine alacağız. Burada yatıp kalkacaklar, okullarına gidecekler. Bu çocuklarımız önce U-19 altı kadrosunda yer aldıktan sonra U-19´a geçecekler, oradan da A takımımıza gelecekler. Bu arada yöremizdeki 2´inci ve 3´üncü lig takımları ile de iyi ilişkiler kuracağız. Onlara kiralık oyuncu verip, oyuncular almayı planlıyoruz.?
DİNAMİK PRİM SİSTEMİ
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, yeni sezon için dinamik bir prim sistemi oluşturacaklarına işaret ederek, ?Bu sistem, her hafta puan cetvelindeki sıralamamızın durumuna göre değişecek. Hem futbolcuları, hem de kulübümüzü mutlu edecek bu sistemi, ?kazan kazan´ olarak uygulayacağız. Genişletilmiş bonus sistemini kuracağız? diye konuştu.
GENÇLERDEN AĞIRLIKLI BİR KADRO
Bandırmaspor´un bu yılki kadrosunun çok koşan, genç ağırlıklı olmasına özen göstereceklerini vurgulayan Göçmez, şu değerlendirmede bulundu:
?Taraftarın isteğine göre değil, Bandırmaspor´un ihtiyaçlarına göre, mali disiplinden kopmadan transfer yapacağız. Çünkü hata yapma ve paramızı sokağa atma lüksümüz yok. Kemik bir kadroyu koruyarak, genç oyunculara ağırlık vereceğiz. Ligimizi çok iyi bilen teknik direktör Metin Diyadin´le anlaştık. İyi bir sportif direktörümüz, hatta başkan olarak benim çok iyi bir danışmanım bulunuyor. Tüm Bandırma olarak el ele verdiğimiz takdirde başarıya ulaşacağımızdan hiçbir kuşkum yok. bu yıl, her yıldan fazla bütünleşmeye ihtiyacımız var.?
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, kulübün otopark sistemini geliştireceklerini ve daha denetlenir duruma getireceklerini, ?Bandırmaspor Store?leri kente yayacaklarını ve dijitalleşmeye de büyük önem vereceklerini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli