Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor´da hedef play-off´tan 1. Lig´e yükselmek

Bandırmaspor´da hedef  play-off´tan 1. Lig´e yükselmek

Bandırmaspor Kulübü Genel Kaptanı be Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, düzenlediği basın toplantısında hedeflerinin, play-off maçları oynayarak 1. Lig´e yükselmek olduğunu belirtti.

Bandırmaspor Kulübü Genel Kaptanı be Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, düzenlediği basın toplantısında hedeflerinin, play-off maçları oynayarak 1. Lig´e yükselmek olduğunu belirtti. Yönetim kurulu üyesi Recep Kılıç ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Karlahan, şunları söyledi:
?8 yıldan beri 1. Türkiye Ligi´nin kapısından dönüyoruz. Bu yıl, özlediğimiz mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Takımımızın başına, daha önceki yıllarda da kulübümüzde 2,5 yıl görev yaparak başarılı olan İsmail Ertekin´i getirdik. Hocamızın hedefi, bireysel değil, takım oyunuyla başarıyı yakalamak. Hafta sonunda, deplasmanda oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçı çok önemli. Bu maç öncesi Hakkı İsmet, Serkan ve kaptan Ali Serin´in sakatlıkları sürüyor. Nazilli´den başarılı bir sonuç bekliyoruz.?
Önümüzdeki günlerde basın sözcülüğünü bırakarak, sadece genel kaptanlığı yürüteceğini vurgulayan Karlahan, kulübün, şu anda bankalara 6,5 milyon lira borcunun bulunduğunu açıkladı. Kulübe kalıcı gelir kaynakları ve tesisler kazandırma çabası içinde bulunduklarına da dikkat çeken Karlahan, Bandırmaspor takımına iç saha galibiyetlerinde 2´şer, deplasman galibiyetlerinde ise 3´er bin lira prim ödediklerini, beraberliklerde prim vermediklerini belirtirken, ?Ancak bazı çok önemli maçlarda özel prim uyguluyoruz. Örneğin, 2 hafta önce İstanbul´da, İstanbulspor ile oynayarak 1-0 kaybettiğimiz maçın galibiyet primini futbolcu başına 7 bin lira olarak belirlemiştik? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false