Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor´da Mustafa Uğur dönemi

Bandırmaspor´da Mustafa Uğur dönemi

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bandırmaspor, Yusuf Şimşek´in istifasıyla boşalan teknik sorumluluk görevine Mustafa Uğur´u getirdi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bandırmaspor, Yusuf Şimşek´in istifasıyla boşalan teknik sorumluluk görevine Mustafa Uğur´u getirdi. Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, Uğur ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.
Kulüpte gerçekleşen imza töreninin ardından düşüncelerini açıklayan Kayserili Uğur, ?Önümüzde yedi maçımızı da final niteliğini taşıyor. İşimizin kolay olmadığını biliyorum. Ancak zoru başarmak istiyoruz? dedi.
Bir takımın başarısı için yönetim kurulu, teknik sorumlu, taraftar, futbolcu ve basının uyumlu birliktelik sağlamaları gerektiğine dikkat çeken Uğur, şunları söyledi:
?Bu yedi final maçımızda herkesi birlikte olmaya çağırıyorum. Bu sezon Bandırmaspor´un birçok maçını televizyondan izledim. Bandırmaspor´un oynadığı futbolun karşılığı bu olmamalıydı. Bu futbola göre daha yukarılarda olmalıydı. Bandırmaspor´un ligde kalması için elimden geleni yapacağım. Bunun için futbolcularımız başta olmak üzere Bandırmaspor camiasında bir coşku ve heyecan yaratmamız gerekiyor.?
Uğur, yardımcı antrenör olarak Güray Genç ve Nihat Cem, kaleci antrenörü olarak Adnan Öztekin ile birlikte çalışacağını sözlerine ekledi.
Sezona İsmail Ertekin´in teknik sorumluluğunda giren bordo-beyazlı takımda daha sonra sırasıyla Feyyaz Uçar ve Yusuf Şimşek görev yapmıştı. Böylece Bandırmaspor, içinde bulunduğumuz 2016-2017 sezonunda dördüncü teknik sorumlu ile çalışmaya başladı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli