Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor´da şok istifa

Bandırmaspor´da şok istifa

TFF 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele eden Bandırmaspor´da Başkan Erhan Elmastaş, görevinden istifa etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele eden Bandırmaspor´da Başkan Erhan Elmastaş, görevinden istifa etti. Yönetim kurulu toplantısında istifasını sunan Elmastaş, istifa gerekçesi olarak ise sağlık sorunlarını gösterdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Erol Rüzgâr ve yönetim kurulu üyesi Gökhan Yankol, istifayı değerlendirdi. Erol Rüzgâr, ?Başkanımız Erhan Elmastaş, sağlık sebebiyle başkanlık görevinden istifa etmiş durumda. Yönetim kurulu istifayı kabul etti. İlk yönetim kurulu toplantısına kadar 2. Başkanımız Hasan Çakmak, başkanlık görevini yürütecek. Başkanımıza emeklerinden dolayı yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz.?dedi. İlk yönetim kurulu toplantısında ise yönetiminin kendi arasından başkan seçeceği kaydedilirken, Erhan Elmastaş´ın veda mektubu da basın mensupları ile paylaşıldı.
Mektupta şu ifadelere yer verildi.
?Bandırmaspor Kulübü başkanlığı görevini üstlendiğim ilk dakikadan bugüne kadar hiçbir fedakarlıktan kaçmadan gururla ve onurla çalıştım. Önceliğim hep Bandırmaspor oldu. Bir Bandırma sevdalısı olarak, beni büyüten ve yaşatan kentin ürettiği en büyük değere hizmet edebildiğim için mutluyum. Her zaman için kutsal gördüğüm bu görevi hakkıyla yerine getirmek için verdiğim mücadelede desteklerini esirgemeyen ve beni yalnız bırakmayan; öncelikle Bandırmaspor taraftarlarına, yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarımıza ki; kimseyi ayırt etmeden hepsini büyük bir ailenin üyeleri gibi görerek dertleriyle dertlendim, sevinçleriyle sevindim, ayrıca başkanlık görevine geldiğim andan itibaren çalışma fırsatı yakaladığım herkese ve tabii ki son olarak da desteklerini hiç esirgemeyen, Bandırma Belediye Başkanım Dursun Mirza´ya teşekkür ediyorum. Büyük Bandırmaspor ailesini kucaklıyorum. İyi ki varsınız. Hayatımda yaşadığım en büyük ve tarifi imkansız mutlu anlarımın mimarı oldunuz. Heyecanlı, hüzünlü, üzüntülü anlarımın da mimarıydınız. Bordo- beyaz renklerimizin tutkusunu, heyecanını, sevincini, üzüntüsünü birlikte yaşadık, bana gösterdiğiniz destek ve gönül birliğinden dolayı teşekkür ederim. Fakat hepinizin yakından bildiği gibi yaşadığım bazı sağlık problemlerim var. Dolayısıyla görevimi layıkıyla yerine getiremeyebilirim endişesiyle, yorgun olan yüreğimin dinlenmesi gerekiyor. Affınıza sığınarak elimdeki bordo-beyaz bayrağı ?BANDIRMASPOR´A GÖNÜL VERENLERE? teslim ediyorum. Hep inanarak söyledim. Bandırmaspor, kentimizin en büyük markası ve değeridir. Ona hizmet etmek de şereftir, onurdur. Teşekkür ederim.? Haber : Tufan Dalgıç



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor istifa
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli