Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Bandırmaspor´da yeni başkan Karlahan

Bandırmaspor´da yeni başkan Karlahan

Göksel Karlahan Bandırmaspor´un yeni başkanı oldu.

Barış Manço Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen Bandırmaspor olağanüstü genel kurulunda başkanlık koltuğuna ortak aday Göksel Karlahan oturdu.
Bandırmaspor Başkanı Hasan Çakmak, çoğunluk sağlandığını belirterek kongrenin açılışını gerçekleştirdi. Divan, Recep Selçuk Kaban, Mehmet Aslaner ve Hüseyin Koçyiğit´ten oluştu.
Denetim raporunun oy çokluğu ile ibra edildiği kongrede, Kılkışlı döneminden yönetime 1 milyon 750 bin lira, Erhan Elmastaş döneminden bugüne gelen 4 milyon 200 bin lira, başkan adayı Göksel Karlahan´a da 1 milyon 30 bin lira borç olmak üzere şahıslara 7 milyon 280 bin lira borç olduğu belirtildi. Ayrıca bankalara kredi borcu, SGK ve futbolcuların alacakları ile toplam borcun 12 milyon 28 bin lira olduğu açıklandı. Kulübün önümüzdeki yıl 13 milyon gelir elde etmesinin beklediği belirtilirken giderlerin de toplam 13 milyon olacağı bildirildi. Kongrede üye kabulü konusunda da düzenleme yapıldı. Üye aidatları yıllık 120 liraya çıkarılırken ilk üyelik sırasında kişi başı her üyenin 500 lira vermesi oy çokluğu ile kararlaştırıldı.
Bandırmaspor´un ortak başkan adayı Göksel Karlahan, konuşmasında bu sezonu ?vefa? yılı ilan ettiklerini belirterek maddi disiplin vurgusu yaptı.
Üyelerden destek isteyen Karlahan şunları söyledi: ?Biz bu işe girerken kamuoyunun oluşması çok önemliydi. Beni bu göreve başta ailem yönlendirdi. Büyük oğlumu da yönetime aldım. Bana bireysel emeklilik parasını bozdurarak verdi. Meşakkatli bir yola giriyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız. Bu yılın adı vefa yılı. Yeni hocamızla başladık. Hüseyin Yenikan, geldiği gibi para konuşmadan imza attı. Bu yıl mali disiplinden ödün vermeyeceğiz. Alt yapıya önem vereceğiz. Tesisleşme yönünde çalışma yapacağız. Bandırmaspor, veren değil alan taraf olacak, bu konuda destek bekliyoruz. Benim bir beklentim yok, bağış ve reklam konusunda kampanya başlatacağız. Bizim için 1 kuruş bile önemli. 10,5 bizim sevdamız. Balıkesirspor başkanını aradım. Balıkesir Valiliği´nin başkanlığında yönetim kurulu, belediye başkanları, teknik heyet, tribün liderlerimiz ile yemek talep ettim. Sezon açılışında Balıkesir´e biz gidelim, bizim sezon açılışımızda da Balıkesir Bandırma´ya gelsin diye öneri sunacağım.?
Tek liste ile gidilen seçimleri Göksel Karlahan ve listesi kazandı. Karlahan´ın listesinde şu isimler yer aldı: Bayram Özdemir, Osman Çapar, Gökhan Yankol, Kayhan İpek, Ömer Aksoy, Mülki İnci, Erol Çakır, Karani Erkul, Recep Ökmen, Yunus Kölemenoğlu, Osman Kozlucalı, Orhan Demir, Gökar Karlahan. Denetim Kurulu ise İhsan Şen, Mehmet Yağcı, İzzettin Çalışkan´dan oluştu.
Haber : Tufan Dalgıç



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli