Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor´da yönetim taraftar grubu gerginliği

Bandırmaspor´da yönetim taraftar grubu gerginliği

TFF 2.Lig takımlarından Bandırmaspor´da taraftarlarla yönetim arasındaki gerilim her geçen artıyor.

TFF 2.Lig takımlarından Bandırmaspor´da taraftarlarla yönetim arasındaki gerilim her geçen artıyor.
Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Diler´in ardından Tribün lideri Özgür Eren, Ma Cafe´de düzenlediği basın toplantısında Bandırmaspor Kulüp Başkanı Hasan Çakmak´ın ?Tribün liderinin geçen sezon yaptırmış olduğu kötü tezahüratlardan dolayı Bandırmaspor Kulübü olarak toplamda 120 bin TL idari para cezası ödedik? şeklindeki iddialarına cevap verdi.
Eren, Çakmak´ı ispata davet etti
Bandırmaspor Kulüp Başkanı Hasan Çakmak´ı iddialarını ispatlamaya davet eden Eren, ?Benim kötü tezahürattan dolayı Bandırmaspor´a 120 bin TL zarar verdiğimi ispatlasın ben tribün liderliğinden istifa edeceğim. İspatlayamazsa o da görevinden istifa etsin? dedi.
2016-2017 sezonunda Bandırmaspor´un yediği toplam cezanın 217 bin 500 TL olduğunu açıklayan Eren, ?Bahse konu sezonda benim şahsımdan dolayı Bandırmaspor´a kesilen bir ceza yoktur. 2017-2018 futbol sezonunda iç sahada oynanan Sakaryaspor müsabakasında sahaya girdiğimden dolayı Bandırmaspor´a kesilen ceza miktarı ise 120 bin TL değil 12 bin 500 TL´dir? ifadesini kullandı.
Muhalefet etmeme karşılığında salon teklif etmiş
Eren ?Kronikler olarak kendisine yaptığımız ziyarete bana muhalefet etmemem karşılığında işletmeciliğini yaptığı düğün salonunda bedava düğünümü yapmak konusunda teklifte bunundu, ben bunu kabul etmedim. Bizim için önemli olan şahsi çıkarlarımız değil Bandırmaspor´un çıkarlarıdır. Biz 2016 yılından beri takımın kötü yönetildiğini bundan dolayı da yönetimin istifa etmesi gerektiğini söylüyoruz. Bu sadece Silivrispor müsabakasında ifade etiğimiz bir şey değildir. Evet Bandırmaspor kötü yönetiliyor? şeklinde konuştu.
Oyuncular idmana çıkmamış
Antalya´da yapılan devre arası kampında oyuncuların transfer alacaklarının ödenmemesinden dolayı idmana çıkmadıklarını öne süren Eren, ?Mehmet Kılkışlı´nın 8 yıllık başkanlık döneminde hiçbir futbolcumuz alacağından dolayı Bandırmaspor´a dava açmamış ve idmanlara çıkmamazlık yapmamıştır. Kılkışlı, döneminde sağlanan itibarımız maalesef bu dönemde sıfırlanmıştır. Bandırmaspor Kulübü iyi yönetilmemektedir. Bizim kulübe zarar verdiğimizi öne sürenler önce yanlış transfer politikaları ve uygulamalarından dolayı Bandırmaspor´a verdikleri zararın hesabını versinler? diye konuştu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli