Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor’da planlar galibiyet üzerine

Bandırmaspor’da planlar galibiyet üzerine

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bey Çimento Bandırmaspor hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını...

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bey Çimento Bandırmaspor hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Gürel gözetiminde sürdürüyor. Sakatlıkları bulunan Mustafa Saymak ve Remi Mulumba takımda ayrı olarak çalıştı.
Bey Çimento Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, gazetemize yaptığı açıklamada hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde çıkacakları 2022-2023 futbol sezonunun ilk lig maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Göztepespor müsabakası hazırlıklarının hafta başından bu yana devam ettiğini dile getiren Gürsel, sakatlıkları bulunan Mustafa Saymak ve Remi Mulumba’nın takımda ayrı olarak çalıştığını, durumlarının ise maç saatine kadar netlik kazanacağını söyledi.
2022-2023 futbol sezonun ilk haftasını dinlenerek geçirdiklerini anımsatan Gürsel “Ligin 2.haftasında Tuzlaspor AŞ’yi deplasmanda 2-0 yenerek Lige 3 puanla başladık. Galibiyet serimizi Göztepespor müsabakasıyla sürdürmek istiyoruz. Her iki takımın hedefleri var. Bu açıdan seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Bu tür maçlarda seyirci desteği çok önemli taraftarlarımız bu maça bekliyoruz” dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli