Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırmaspor´dan Batuhan açıklaması

Bandırmaspor´dan Batuhan açıklaması

Bandırmaspor Yönetim Kurulu Batuhan Karadeniz ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

Bandırmaspor Yönetim Kurulu Batuhan Karadeniz ile ilgili açıklama yapıldı.
Açıklama şöyle:
?Önemli Etimesgut maçımız öncesinde ilk 11´de ismini görmeyen profesyonel futbolcumuz Batuhan Karadeniz, 18 kişilik maç kadrosunda olmak istemediğini belirterek, 14.12.2019 tarihinde kamptan ayrılmıştır. Ayrıca aynı gece de kulüp başkanımızı arayarak kendi isteğiyle Bandırmaspor´dan ayrılmak istediğini de belirtmiştir.
Olay bundan ibaret olup yönetim kurulunun veya hocamızın kadro dışı vb. bırakma durumu yaşanmamıştır. Bu ve buna benzer haberler tamamen asılsız olup, şer odaklarının, Bandırmaspor´un başarısızlığından nemalananların tekrar geri döndüğünün SİNYALİDİR.
15.12.2019 tarihinde yönetim kurulu olarak aldığımız karar gereği Batuhan Karadeniz´in kulübümüzden ayrılma isteğine profesyonel ve kurumsallık çerçevesinde bakılarak, ?belirleyeceğimiz koşulların oluşması´ şartı ile olumlu cevap verilmiş ve kendisine bu şartları sağlayacak kulüp bulması için de ikinci yarı kamp başlangıcına kadar izin verilmiştir. Profesyonel ve kurumsal bir kulüp olarak Bandırmaspor´un çıkarlarına uygun her teklife açık olduğumuzu ve değerlendireceğimizi belirtmek isteriz.?
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli