Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor’dan transfer atağı

Bandırmaspor’dan transfer atağı

Spor Toto TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, kulübün TOKİ deki tesislerinde bir basın toplantısı yaparak transferleri ve yaptıkları çalışmaları anlattı.

Spor Toto TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, kulübün TOKİ deki tesislerinde bir basın toplantısı yaparak transferleri ve yaptıkları çalışmaları anlattı. 

Göçmez, 2022-2023 futbol sezonunda tek hedeflerinin en keyifli ve en güzel futbolu oynamak olduğunu söyledi. 

Transferleri ona göre yaptıklarını belirten Göçmez, şöyle konuştu: “Hedeflerimizden biri kampa eksiksiz bir kadro götürmekti. Şu anda onu gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımıza kampa kadar Bandırma’da başlıyoruz. Çarşamba günü kamp için gideceğimiz Bolu’ya kadar iki transferimiz daha olacak.” dedi. 

Geçen yıl transfer için 25 milyon civarı bir bütçe ayırdıklarını hatırlatan Göçmez, bu yılki bütçelerinin ise 45 milyon lira olduğunu, kampa olabildiğince tam kadro gitmek istediklerini ifade etti. 

Bordo-beyazlı ekip, 5 sezon Panatinaikos’da oynamış ve kaptanlığını yapmış Georgios Koutroumpis ile 2 yıllık, Belçika’nın Anderlecth takımında forma giyen Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nden Isac Tshikuna Tshibango ile 3 yıllık, Adanademirspor’dan Sedat Şahintürk ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. 

Takımda geçen yıl ki kadroyu büyük ölçüde koruduklarını da kaydeden Göçmez, “Doğancan ile sözleşmemiz bitti. Dos Santos, sakatlığı geçmişti ama bizim kararımızla forma giymedi. Landel de bize çok fayda sağladı ona da teşekkür ediyorum. Bazen değişimler iyidir, bazı süreçlere ekonomiyi de düşünmek lazım. Pucko’nun da sözleşmesi bitti. Biz çok para vermiyoruz ama ödemelerimizi sağlıklı yapıyoruz. Belçika’dan 2 genç oyuncu kampa katılacak. Keny ile ilgili teklifler almaya başladık. İki taraflı düşünüyoruz. Avrupa ile bir transfer yaşamak istiyoruz. 2-3 Avrupa takımından teklif geldi. Keny Bandırmaspor’u çok seviyor ve kalmak istiyor çok ciddi bir teklif gelmezse kalacak.” diyerek sözlerine ekledi.

Haber: Ahmet Pesen 



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor’ transfer atağı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli