Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor'da umutlar bir başka bahara!

Bandırmaspor

İnegölspor'u yenemediler, finali kaçırdılar: 0-0

Stat: 17 Eylül
Hakemler: Abdülkadir Bitigen-Muhittin Gürses-Mustafa Savranlar
Bandırmaspor: Bekir-Ali Kuleli (Dk.54,Hakkı İsmet)-Oğuz Kocabal (Dk.69,Eren)-Furkan (Dk.83,Abdurrahim)-Serkan-Ozan-Talha-Hacı Mustafa-Oğuz Özden-Celal-Yasin
İnegölspor: Ali Türkan--Kemal-Alişan-Bilal-Yılmaz-Yasin Görkem-Okan-Ersel(Dk.90,Mümin)-Uğur (Dk.84,Ali Aytimur)-Ömürcan (Dk.74,Mahmut)-Muharrem
Gol: Yok.
Kırmızı kart: Talha(90+4, Bandırmaspor)
Sarı kartlar: Serkan, Oğuz Kocabal, Oğuz Özden, Hacı Mustafa, Bekir (Bandırmaspor), Yılmaz, Muharrem, Yasin Görkem (İnegölspor)
Bandırmaspor, play-off yarı finalinde, 17 Eylül Stadı'nda İnegölspor ile golsüz berabere kaldı. İnegöl'deki ilk maçta rakibine 1-0 yenilen bordo-beyazlı takım, bu sonuçla elenerek, PTT 1. Lig hayâlini bu yıl da gerçekleştiremedi.
Savunmasında çok hata yapan İnegölspor önünde kötü futboluyla bir türlü golü bulamayan Bandırmaspor, stadı tamamen dolduran taraftarlarını bir kez daha hayâl kırıklığına uğrattı. Konuk İnegölspor'un, 86. dakikada Kemal'in ayağından bir penaltıyı da dışarı attığı maçın kayıp zamanının oynandığı sırada Bandırmaspor'lu Talha da kırmızı kart gördü.
Üst klâsman hakemi” Abdülkadir Bitigen'in de kötü yönetimiyle seyircinin tepkisini aldığı maçtan sonra tribündeki oturma yerlerini sökerek sahaya atan bordo-beyazlı bir grup taraftara güvenlik güçleri müdahale etti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false