Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı: Benden bu kadar!”

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı:  Benden bu kadar!”

8 yıldan beri aralıksız olarak Bandırmaspor Kulübü Başkanlığını yürüten Mehmet Kılkışlı, ‘'Benden bu kadar, önümüzdeki kongrede kulüp başkanlığına adaylığımı koymayacağım'' dedi.

8 yıldan beri aralıksız olarak Bandırmaspor Kulübü Başkanlığını yürüten Mehmet Kılkışlı, ‘'Benden bu kadar, önümüzdeki kongrede kulüp başkanlığına adaylığımı koymayacağım'' dedi.
8 yıllık görev süresi içinde Bandırmaspor'un katıldığı liglerde iki kez şampiyon olduğunu vurgulayan Kılkışlı, şu değerlendirmede bulundu:
Bu iki yıllık şampiyonluğumuzun dışında dört yıl da arka arkaya zirve mücadelesi verdik. Ancak şampiyon olamamamız nedeniyle bu son dört yılımızı kendi açımızdan başarılı saymıyorum. Bu yıl Spor Toto 2.Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak PTT Birinci Ligi'ne yükselebilirdik. Ancak bir takım kararları almakta gecikmemizin yanı sıra teknik kadronun isteği doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz ara transfer takımımıza güç katmayınca, bir ara 8 puan farkla lider durumda bulunduğumuz ligi şampiyon olarak bitiremedik. 8 yıllık süremizde çok kısıtlı bütçelerle Bandırmaspor gibi bir kulübü yönetmek hiç de kolay değildir.”
Bandırmaspor Kulübü'nün düzlüğe çıkması için mutlaka belediye destekli bir yönetim kuruluna ihtiyaç bulunduğuna dikkati çeken Kılkışlı, şunları söyledi:
31 Mayıs tarihinde yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağım. Bu konuyu Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya da ilettim. Kendisinin organize edeceği bir yönetim kurulunun şu aşamada Bandırmaspor adına çok daha yararlı olacağını anlattım. 7 Haziran 2015 seçimi sonrası bu konuyla ilgileneceğini söyledi. Dilerim iyi bir yönetim kurulu oluşturulur ve bizim yönetimimizden de daha büyük başarılara imza atar.” Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı