Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor´lu Sertaç Çam´ın cezasına onay çıktı

Bandırmaspor´lu Sertaç Çam´ın cezasına onay çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Tahkim Kurulu, Bandırmasporlu Sertaç Çam´ın cezasını onayladı.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Tahkim Kurulu, Bandırmasporlu Sertaç Çam´ın cezasını onayladı. Kurul, bordo-beyazlı takım oyuncusu Sertaç Çam´ın, cezasına yaptığı itirazı oybirliğiyle reddederken, kararı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
?Bandırmasporlu futbolcu Sertaç Çam´ın, PFDK´nın kararına itirazı incelendi. Yapılam müzakere sonucunda, duruşma isteminin reddine, ihraç öncesi ve sonrası karşılaşma hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT´nin 41/1-a ve 35/4. Maddeleri uyarınca 6 resmi karşılaşmadan men ve 13.000 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına oybirliğiyle karar verildi.
Bilindiği gibi, 2016-2017 sezonunda, TFF 1. Ligi´ne dahil olarak Samsun´da oynanıp golsüz kapanan Samsunspor-Bandırmaspor maçının ardından bordo-beyazlı takım küme düşmüş, maçın ardından karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya´ya, sahadan çıkarken küfretmesi nedeniyle Sertaç Çam, kırmızı kart görmüştü. Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false