Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmasporlu yöneticilere Menemen’de biber gazı

Bandırmasporlu yöneticilere Menemen’de biber gazı

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Özel Aydın, “Menemenspor deplasmanında başkanımız Onur Göçmez ve yönetim kurulu üyelerimize yapılan saldırıyı kınıyoruz. Büyük tehlike atlattık.” dedi.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Özel Aydın, “Menemenspor deplasmanında başkanımız Onur Göçmez ve yönetim kurulu üyelerimize yapılan saldırıyı kınıyoruz. Büyük tehlike atlattık.” dedi.
Menemen İlçe Stadı’nda oynanan maça 12 yönetim kurulu ile birlikte gittiklerini belirten Aydın, şunları söyledi:
“Menemen Stadı’na, elimizi kolumuzu sallayarak, hiçbir kimlik veya passolig kontrolü, üst araması yapılmadan girdik. Tahmin ediyorum, tüm seyirciler de öyle girdi. Buna hiçbir statta rastlamadık. Tribündeki yerimizi aldık ve maçı centilmence izlemeye başladık. Tabii ki, takımımız gol kaçırdıkça kendi aramızda, ‘Bu da kaçar mı?’ gibi yorumlarda bulunuyorduk. Bu arada sağımızda bulunan bir grup, yönetici mi, seyirci mi bilmiyorum ama seyirci olduklarını tahmin ediyorum, toplu şekilde üzerimize yürümeye başladılar. Polis, onları durdurması gerekirken bize fiziki müdahalede bulundular, 3 yönetici arkadaşımıza biber gazı sıktılar. Bu arkadaşlarımız hastaneye gitti. Bunun üzerine yöneticiler olarak maçın 25. dakikasında stadı terk ettik. Bu olaydan sonra Menemenspor Kulübü Başkanı bize tekrar stada almak istediyse de kulüp başkanımızın talimatıyla geri dönmedik. Bu olaylara Futbol Federasyonu temsilcisi Ahmet Sert ve Şevket Canıtez de tanık oldular. Çok kötü bir olaydı. Başımıza daha da kötü işler gelebilirdi.”
Menemenspor önünde iyi futbol oynadıklarını, topa yüzde 67 oranında sahip olduklarını, ancak çok sayıda gol fırsatını kullanamadıklarını ve maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını belirten Aydın, “Ne kadar iyi oynarsanız oynayın, futbol sonuç oyunu. Bu hafta Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacağız. Amacımız, bu maçta da iyi oynayarak, 3 puanı kazanmak, daha sonraki maçlarda da seri yakalamaktır” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası’nda eşleştikleri Demir Grup Sivasspor maçıyla ilgili düşüncelerini de açıklayan Aydın, “Üç büyük takımdan biriyle eşleşmek isterdik. Ancak Sivasspor da Süper Lig’in güçlü takımlarından biri. Büyük bir camia, başarılı bir hocası ve yıllardır görevini sürdüren bir başkanı var. Amacımız, Sivasspor’u da eleyip, bir üst tura yükselmektir” diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli