Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor´un acilen 4 milyona ihtiyacı var

Bandırmaspor´un acilen 4 milyona ihtiyacı var

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Özer Aydın: ?Yönetim kurulumuz yalnız bırakıldı, bu böyle gitmez!?

Bandırmaspor Kulübü´ne, içinde bulunduğumuz Aralık ayı sonuna kadar acilen 4 milyon lira para gerektiği açıklandı.
Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Özer Aydın, düzenlediği basın toplantısında, ?Gerek başkanımız Onur Göçmez ve gerekse yönetim kurulu olarak biz, maddi anlamda tamamen yalnız bırakıldık, yorulduk, tükendik? dedi.
Royal Hastanesi Bandırmaspor takımının, son 21 günde 3´ü deplâsmanda, 2´si Bandırma´da oynadığı 5 maçta 10 puan toplama başarısını gösterdiğine dikkati çeken Aydın, şunları söyledi:
?Deplasmanda oynayıp 6-0 kazandığımız maçın ardından kulüp olarak Covid-19´un adeta göbeğinde kaldık. Son 20 günde 13 futbolcumuz, 8 Covid-19´a yakalandı. Del Valle, bu hastalık nedeniyle uzun süre hastanede tedavi görmek zorunda kaldı. Süreç içinde ayrıca çok sayıda futbolcumuz, sakatlıkları nedeniyle forma giyemediler. Günler sonra nihayet takımımız, teknik direktörümüz Erkan Sözeri´nin yönetiminde dün, tam kadro ile antrenman yapabildi.?
ANKARASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ
Bu hafta Bandırma´da, Ankaraspor ile oynayacakları maçı da mutlaka 3 puanla kapatmak istediklerini belirten Aydın, ?Lige maç maç bakıyoruz. İlk yarının son üç maçını Ankaraspor, Adanaspor ve Altay ile oynayacağız. Bu maçların ilk etabı olup, haftalar sonra ilk kez tam kadroyla çıkacağımız Ankaraspor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdüreceğimiz inancındayım? dedi.
ÇUBUKLU FORMA KAMPANYASI
Önümüzdeki haftadan itibaren Bandırmaspor´un çubuklu forma satma kampanyasını başlatacaklarını belirten Aydın, şunları söyledi:
?Bu kampanyamızın sloganlarını, ?Bu şehirde çocuk olduk´ ve ?Bandırmalıyız´ olarak belirledik. Çubuklu formamızı, storlarımız ve mağazalarımızda, 70 liradan satışa sunacağız. Bu formamızı, Bandırmaspor´a gönül veren herkesin satın alarak kulübe maddi destek vermesi çağrısında bulunuyoruz.?
MALİ OLARAK TÜKENDİK
Halen futbolculara hiçbir maaş ve prim borçlarının bulunmadığını, Bandırma´da oynanan Bursaspor maçındaki yenilgi nedeniyle bordo-beyazlı futbolculara ceza kestiklerini belirten Aydın, şöyle konuştu:
?Halen kasamızda günlük ihtiyaçlarımızı karşılayacak paranın dışında hiçbir para yok. Türkiye Futbol Federasyonu´nun kulübümüze ödemesi gereken paralar ya geç, ya da eksik geliyor. Pandemi nedeniyle otopark gelirlerimiz yarı yarıya
düştü. 15 gün içinde, kasamıza 4 milyon lira girmezse ara transfer dönemi için transfer tahtamızı açamayacağız. Sayın Kaymakamımız ve belediye başkanımızın kulübümüze destek için girişimlerinden memnunuz ama Bandırmalılar, iş adamları, kurum ve kuruluşlar, kulübe maddi destek vermezlerse bu iş yürümez.?
SERDAR BOZKURT´A TEPKİ
Sezon başında takımın başında bulunan eski teknik direktör Serdar Bozkurt´un, alacağı nedeniyle bordo-beyazlı kulübe yönelik transfer yasağına yol açtığını vurgulayan Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Özer Aydın, şöyle konuştu:
?Serdar Bozkurt, kulübümüzde sezon sonuna kadar görev yapsaydı, bizden 675 bin lira alacaktı. Kendisiyle anlaşamayarak, sözleşmesini tek taraflı feshetmemiz nedeniyle halen bizden 1 milyon lira alacağı var. Bu konudaki hukuksal çalışmalarımız sürüyor. Ancak Serdar Bozkurt´a çok kırgınız. Kendisi, geçen sezon, 2. Lig´de takımımızın başındayken, kulübümüzün transfer yasağı vardı. Başkanımız Onur Göçmez, maddi gereklilikleri yerine getirerek bu yasağı kaldırıp, onun da önünü açarak, takımızın, 2. Lig´de şampiyon olarak TFF 1. Lig´e yükselmesini sağlamıştı. Şimdi ise ne yazık ki Bozkurt, Onur Yılmaz başkanımız, yönetim kurulumuz ve takımımızın başarısın olması için elinden geleni yapıyor.?
Aydın, Onur Göçmez´in başkanlığındaki yönetim kurulu olarak, maddi anlamda sahipsiz bırakılmalarını kendilerini yorduğunu ve morallerini bozduğunu vurgulayarak, ?Göçmez, yalnız başkan, biz yalnız yönetimiz. Bu böyle yürümez. Her şeye karşın Bandırma´da yaşayanların sağduyusuna güvenerek, külüne maddi destek vereceklerine inanıyorum? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli