Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor´un, ilk yarıdaki 9 maçı deplasmanda

Bandırmaspor´un, ilk yarıdaki 9 maçı deplasmanda

Önümüzdeki 2015-2016 sezonunda, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele verecek olan Bandırmaspor, ilk yarıda 8 maçını Bandırma 17 Eylül Stadı, 9 maçını ise deplasmanda oynayacak.

Önümüzdeki 2015-2016 sezonunda, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele verecek olan Bandırmaspor, ilk yarıda 8 maçını Bandırma 17 Eylül Stadı, 9 maçını ise deplasmanda oynayacak. Bordo-beyazlı takım, kendi evinde sırasıyla Kırklarelispor, İstanbulspor, Nazilli Belediyespor, Kahraman Maraşspor, Pendikspor, Pazarspor, Sarıyer ve Hatayspor´u konuk edecek. Bandırmaspor, ilk yarıda, deplasmanda Fethiyespor, Konya Anadolu Selçuk, Orduspor, Hacettepe, Anadolu Üsküdar, Bayrampaşaspor, Menemen Belediyespor, Bugsaşspor ve Ümraniyespor ile mücadele edecek.
İLK MAÇ SEYİRCİSİZ
Bandırmaspor, sezonun ilk maçını, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, 6 Eylül 2015 Pazar günü, geçen yıldan cezası nedeniyle Kırklarelispor ile seyircisiz olarak oynayacak. Bordo-beyazlı takımın, Bandırma´daki çeyrek final play-off ikinci maçı golsüz kapanıp ilk maçı kendi evinde 1-0 kazanan İnegölspor tur atlarken, maçtan sonra seyircilerin, tribün koltuklarını kopararak sahaya atmaları nedeniyle Bandırmaspor, bir maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Yine Bandırmaspor´un, geçtiğimiz sezon Bandırma 17 Eylül Stadı´nda oynanan Kırklarelispor maçına da bir maçlık ceza nedeniyle seyirci alınmamıştı. 2-2 sonuçlanan bu maçı kırmızı kartlar nedeniyle Kırklarelispor 8, Bandırmaspor ise 10 kişiyle tamamlamak zorunda kalmıştı. Yine karşılaşmada Bandırmaspor, iki penaltı atışını gole çevirememişti.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı