Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor´un son maçı Altay´la

Bandırmaspor´un son maçı Altay´la

TFF 1. Lig´de mücadele eden Bandırmaspor, sezonun son maçını deplâsmanda Altay ile oynayacak.

TFF 1. Lig´de mücadele eden Bandırmaspor, sezonun son maçını deplâsmanda Altay ile oynayacak. Karşılaşma 9 Mayıs 2021 Pazar günü, İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı´nda, saat 18.00´de başlayacak.

Bu karşılaşma öncesinde Bandırmaspor, 42 puanla on birinci, Altay ise 60 puanla beşinci sırada yer alıp, play-off mücadelesi veriyor.

İlk yarıda, Bandırma´da oynanan maçta Bandırmaspor, Altay´ı 2-0 yenmişti.

HAKEM MURAT ERDOĞAN

Karşılaşmayı Antalya bölgesi üst klasman hakemlerinden Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan, akademisyen olarak görev yapıyor. Murat Erdoğan, 7 Kasım 2020´de, Bandırma´da oynanıp, 1-0 Giresunspor´un kazandığı maçın yanı sıra 19 Aralık 2020´de yine Bandırma´da oynanıp, Bandırmaspor´un 2-1 üstünlüğüyle kapanan karşılaşmaları yönetmişti.

Altay-Bandırmaspor maçının kıdemli yardımcı hakemliğini Cemil Tunç yapacak. Trabzon bölgesi üst klasman yardımcı hakemi Tunç, öğretmen olarak çalışıyor.

Karşılaşmanın diğer yardımcı hakemliğini Sakarya bölgesi üst klasman yardımcı hakemlerinden Mehmet Akıncık yürütecek. Akıncık, bankacılık/finans sektöründe görev yapıyor.

Maçın dördüncü hakemliğini Batuhan Gültek yapacak. Malatya bölgesi klasman hakemi Gültek, serbest meslekte çalışıyor.

Altay-Bandırmaspor maçında Futbol Federasyonu temsilciliklerini Şevket Uyar, Engin Bayraktar ve Levent Akyer, gözlemciliği ise Mürvet Sezer yapacak.

Karşılaşmada Bandırmaspor´un başında yeni teknik direktör olarak Metin Diyadin, Altay´ın başında ise yeni teknik direktör olarak Mustafa Denizli bulunacak.

HABER : ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor maçı Altay
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false