Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor´un yeni teknik direktörü Zafer Biryol

Bandırmaspor´un yeni teknik direktörü Zafer Biryol

Turhan Özyazanlar´ın yaşamının yitirmesiyle boşalan Bandırmaspor teknik direktörlüğüne, eski gol krallarından Zafer Biryol getirildi.

Turhan Özyazanlar´ın yaşamının yitirmesiyle boşalan Bandırmaspor teknik direktörlüğüne, eski gol krallarından Zafer Biryol getirildi. Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, düzenlediği basın toplantısında, Biryol ile sezon sonuna dek anlaştıklarını, yeni hocalarının, yanında getirdiği beş kişilik bir ekiple çalışacağını açıkladı. Elmastaş, Biryol ile resmi sözleşmenin bugün imzalanacağını açıkladı.
Bu arada, Türkiye Süper Ligi´nde, 2003-2004 sezonunda gol kralı olan Zafer Biryol, Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret etti. Bandırmaspor Onursal Başkanı Dursun Mirza, ?Bandırma, sosyal ve yaşayan bir kenttir, Güney Marmara´nın gözbebeğidir. Bandırmaspor´umuz da bizim için çok önemlidir. İyi bir takım oluşturduk, iyi bir yönetimimiz var. Lige iyi başlayamadık. Bir şanssızlık yaşadık. Teknik direktör Turhan Özyazanlar´ı kaybettik. Hocamızı rahmetle anıyoruz. Bandırmaspor´un geleceği ve yükselişi için genç dinamik çalışkan hırslı ve başarılı bir teknik direktörle çalışmak hepimizin isteğidir. Teknik direktörümüz Zafer Biryol ile Bandırmasporun çok iyi yerlere geleceğine ve başarılı olacağına inanıyoruz ve her zaman olduğu gibi Bandırmasporu destekliyoruz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli