Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma Ticaret Borsası'nda etkinlik

Bandırma Ticaret Borsası

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı on dördüncü başvuru çağrı ilanı ile ilgili Bandırma Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda bir sunum gerç

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı on dördüncü başvuru çağrı ilanı ile ilgili Bandırma Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda bir sunum gerçekleşti. TKDK Balıkesir İl koordinatörlüğü İletişim Uzmanı Aslı Er, Proje Birim Amiri Mesut Dur, ve Yerinde Kontrol Birim Amiri Sinan İnal tarafından katılımcılara konuyla ilgili açıklamalarda bulunuldu. Uzman Aslı Er, 14. Çağrı ilanının IPARD Programının son ilanı olarak beklendiğini hatırlatarak şunları kaydetti:
14.Çağrı İlanının desteklenen başlıklarını anlatmak için Bandırma Ticaret Borsası'nda sunum yapıyoruz. Arkadaşlarımız, 14.Çağrı ilanımızda desteklenen başlıkların ayrıntılarını konuklara aktardı. Süt üreten işletmelerin, desteklenmesi var. Büyük ve küçükbaş hayvancılığa ait desteklerimiz mevcut. Hayvancılıkta işletmelerde, hem işletme kurulmasında, hem makine ekipman sağlanmasında destekler bulunuyor.”
Sunumun son bölümünde, Proje Birim Amiri Mesut Dur ve Yerinde Kontrol Birim Amiri Sinan İnal, katılımcıların sorularını yanıtladı.
Avrupa Komisyonu tarafından 25 Şubat 2008 tarihinde onaylanan Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı; Türkiye'nin katılım öncesi dönemdeki öncelikleri ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak için kapasite oluşturmayı hedeflemekte, işletmeleri Avrupa Birliği standartlarına yükseltmeyi amaçlıyor. Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli