Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma´ya Aile Restaurantı

Bandırma´ya Aile Restaurantı

"Hasra Et Balık Bandırma´ya Çok Yakıştı"

Bandırma´da uzun zamandır eksikliği hissedilen, kır restaurant komseptli, Hasra Et ? Balık ve Kahvaltı içerikli Restaurant dün yapılan görkemli bir törenle Bandırmalıarın hizmetine girdi.
Bandırma Atatürk Parkı´nın girişinde bulunan yaklaşık 3 dönüm arazi üzerinde kır restaurant, düğün salonu, açık büfe ve serpme kahvaltısıyla Bandırma ve Ziraat Bahçesi´ne ayrı bir hava kazandıran Hasra Et-Balık Restaurant´ın açılış kurdelasını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza kesti. Başkan Mirza, açılış töreninde yaptığı kısa konuşmasında, Hasra Et ve Balık Restaurant´ı, Bandırma´ya yakışacak çok iddialı bir restaurant olarak gördüğünü belirtirken, "Bandırma´ya yakışacağını düşündüğüm, çok iddialı bir restaurantın açılış töreninde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bandırma Belediyesi ve restaurant işletmecisi Samet Rafet Haritaoğlu´nun ortaklaşa çalışmaları sonuncunda yapılan peyzaj çalışmaları, bakım onarım ve modernizasyonun ardından eski köhne durumundan kurtarılarak, yepyeni modern bir aile restaurantının tüm Bandırma´ya hayırlı olmasını diliyorum. Artık Ziraat Bahçesi, o eski kötü görünümünden kurtarılarak, mis gibi havası, göze hitap eden dekor ve şıklığıyla ailemizle birlikte zaman geçirebileceğimiz bir park durumuna dönüştürüldü. Başta Hasra Et ve Balık Restaurant işletmecileri, Samet Rafet Haritaoğlu ve Hasan Koç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı bol kazançlar diliyorum." dedi.
Geniş ve ferah mekanı, ahşap dekoratif binası, müşterilerinin girebileceği ve görebileceği bir mutfağı, çocuk oyun gurupları, çim, çiçek ve peyzajı, sabah ve gece kahvaltı, 1000 kişilik kır düğün salonu et ve balık ağırlıklı yemekleriyle iddialı bir mekan olarak hizmete giren?Hasra Et-Balık Restaurant´ın güzel bir aile mekanı olarak Bandırma´da fark yaratması bekleniyor.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma Aile Restaurantı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli