Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma’ya 60 bin angus daha gelecek

Bandırma’ya 60 bin angus daha gelecek

Çelebi Bandırma Limanı’na gelen angusların kokusu, Paşabayır, Paşakent ve Paşakonak mahallerinde oturanları adeta canından bezdirdi.

Çelebi Bandırma Limanı’na gelen angusların kokusu, Paşabayır, Paşakent ve Paşakonak mahallerinde oturanları adeta canından bezdirdi. Vatandaşlar, angusların dayanılmaz kokularının yanı sıra mahallelerini de sineklerin basmasından yakınıyor.
Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, belediye meclisinin haziran ayı toplantısında bilgi verirken, “Ben de Paşabayır Mahallesi’nde oturuyorum ve aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Konuyu Liman Başkanımızla konuştum. Bandırma Limanı’na gelen angusların gümrük işlemlerinin uzun sürdüğünü, bu işlemler sırasında angusları getiren geminin liman dışında, açıkta bekletilmesinin ve daha sonra angusların, süratle boşaltılmasının uygun olacağını anlattım. Bundan sonra gümrük işlemleri bitene kadar geminin limanın açıklarında demirlemesi kararını alacaklarını ifade ettiler. Ancak bu yılın sonuna kadar limanımıza 60 bin angusun daha geleceğini belirttiler” dedi.

Haber: ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ angus gelecek
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı