Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

BaNeDi Grubu 10 Bini buldu

BaNeDi Grubu 10 Bini buldu

Kısa adı BaNeDi olan Bandırma Ne Diyor sosyal paylaşım grubu üye sayısı önceki gün yapılan katılımla 10.000ine ulaştı.

Kısa adı `BaNeDi` olan `Bandırma Ne Diyor` sosyal paylaşım grubu üye sayısı önceki gün yapılan katılımla 10.000`ine ulaştı.
`BaNeDi` Grubu yönetici ve üyeleri, ulaşılan sayının azımsanamayacağını belirterek mutlu olduklarını ifade ettiler.
Geçtiğimiz günlerde de grup üyelerini kahvaltılı toplantıyla basına ve kamuoyuna tanıtan `BaNeDi` yöneticileri etkinliklerinin sürdürüleceğini belirttiler.
Aralık 2012 yılı ayında oluşumu gerçekleştirilen `BaNeDi` grubunun 10.000. üyesi olan Hülya Unay, grubun bir başka üyesi Elif Tuna tarafından önerilmiş.
Grup yöneticilerinden Ercan Akyazar ve Aydın Akbal, kısa sürede bu kadar önemli bir sayıya ulaşmalarının nedenlerini, grubun tüm üyelerinin görüş, düşünce ve paylaşımlarını diledikleri gibi kullanabilme olanağının sağlanmasına bağladılar.
Bandırma`da kurulan bir Sosyal Paylaşım Grubunun, üç ay gibi kısa bir sürede 10 bin üyeye ulaşmasının inanılmaz olduğunun altını da çizen Akyazar ve Akbal, grup üyeleri tarafından Bandırma`nın sorunlarıyla ilgili görüşlerinin özgürce paylaşıldığı ve yerel yöneticiler tarafından da dikkate alınarak çözümlenmesinde gruba katkılarının azımsanamayacağını da ifade ettiler.
10 Bininci üye ve bu kişiyi öneren onur plaketi verileceğini de belirten yöneticiler, bunun için 8 Mart Cuma günü bir etkinlik düzenleneceğini de açıkladılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı