Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BANFAD, Yağmur olup, yağdı

BANFAD, Yağmur olup, yağdı

1995 yılında kurulan Bandırma Fotoğraf Amatörleri Derneğinin (BANFAD), Yağmur konulu fotoğraf sergisi ilgi gördü.

1995 yılında kurulan Bandırma Fotoğraf Amatörleri Derneği`nin (BANFAD), "Yağmur" konulu fotoğraf sergisi ilgi gördü.
Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Merkezi`nde açılan sergide "yağmur" temasını işleyen 40 fotoğraf yer alıyor.
Serginin açılış töreninde ilk konuşmayı yapan BANFAD Başkanı Rahşan Toker, "Fotoğraf için ışık nasılsa vazgeçilmez derecede önem taşıyorsa, yağmur da, insanlar için yaşam kaynağıdır. Bu fotoğraf sergimizin bir amacı da, küreselleşme nedeniyle gittikçe ısınan dünyamızda, suyun önemini bir kez daha anımsatmaktır" dedi.
Belediye Başkanı Sedat Pekel de konuşmasında, BANFAD`ın, amatör bir ruhla, profesyonelce işlere imza attığının altını çizerken, şunları söyledi:
"BANFAD üyeleri, bir aile ortamı içinde, Bandırma`dan, dünyaya açılan pencereyle fotoğraf sanatının sevilmesine katkı sağlıyorlar. Yağmur, can, rahmet, bereket, arınma, dinginlik ve huzurdur. Yağmur, bizlere bir başka güzellikler yaşatır. Yağmurda ıslanmanın bile zevki ayrıdır."
Pekel`in, BANFAD Başkanı Rahşan Toker`e buketini vermesinin ardından gezilen sergi, 14 Ocak 2013 tarihine dek açık kalacak.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı